Anyósom egy kígyó? !!!
Képzeljetek el.
5 évvel ezelött ugy jöttünk ide hogy a páromra fogja hagyni a házat ha öregségébe mellé költözünk meg milyen jó lesz stb.
Évek óta kibeszél minket de inkább engem a gyerekeinek hogy én nem csinálok semmit meg minden "sz5rt" összerendelek az internetről a gyerekkel nincsen foglalkozva ő csinál mindent pedig egész nap az ágyba fekszik de nem baj engem azse érdekelne ha normális lenne.
Az én gyerekemmel állandóan ugy beszél ahogy nem kellene/k9rva anyád stb/ a szomszéd gyerekeit meg ajnározza. Beengedem azt a kisgyereket a zöldbe hogy főzőcskézzen, már az van hogy én nem engedhetek meg itt semmit mert ez az ő háza. A gyereknek a játékait kidobálta zsákokba szedte. Annyira sajnálom már ezt a kislányt.
És az a válasza erre hogy ennek a lób@szó gyereknek már nem kell játék 7 éves hozzáteszem.
Nagyon nagyon nagyon szeretnénk innen elmenni.
Engem kicsinált idegileg gyógyszereken élek. Fel akarjuk venni a falusi csokot de még egy hónap amíg össze tudunk házasodni.
Már nem fogom tudni kibírni aztsem mert kezdenek visszajönni a szorongásos tüneteim. Félek hogy előjön a munkahelyemen és kirugnak. A kislányra se akar vigyázni amig dolgozok. Pedig nagy vigyázásra nincs szükség csak enni kellene neki adni de főtt ételt se ad neki hiába adunk rá pénzt. Nekem kell gondoskodnom gyakorlatilag mindenről. És mellette összevissza hazudozik hogy én furdőruhás képeket rakok fel magamról a netre. Meg hogy úgy beszélek vele mint a kutyával holott hozzá se szolok. Az uramra is azt mondja hogy semmit se csinál pedig annyit dolgozik szegény hogy belerokkan. 😔
Szerintetek mit csináljak hogy kibírjam? Nem bírom ezt a lelki terrort. Már enni se tudok.
Ugy érzem hogy feladnám csak a gyereket meg a páromat nézem.
Az eddig barátainknak hitt szomszédok is elfordulnak tőlem mert tele etette a fejüket.
Egyik nap lehívtam a barátnőmet hogy egyúnk egyet meg hallgassunk egy kis zenét. Kidobta a házból szó szerint. És üvöltözött hogy ez az ő háza és már jött volna nekem.
Nem bírom már ezt.
Mit bántsam. Én attol nem leszek előrébb. Egyszerűen nemis fogom fel hogy lehet valaki ilyen. Hasonló tapasztalatok esetleg vagy tanács hogyan éljem túl
főtt ételt se ad neki hiába adunk rá pénzt.
Naa, a pénzből úgy lesz főtt étel, hogy elmegy, bevásárol, megfőz. Tényleg neki kellene meleg ételt tenni a gyereked elé? Mert egy dolog, ha te megfőzöl, de ez így... Ahogy egy hét éves képes kezelni a mikrot. Ha nem, akkor oldjátok meg a pasiddal.
Költözzetek el, más megoldás nincs!
Ahhoz nem muszáj a falusi csok-ot megvárni. Lehet albérletbe is menni. Ha nincs albérlet hirdetve, biztosan vannak faluhelyen üresen álló házak. Amikor én voltam gyesen, és nem volt pénzünk albérletre, de költöznünk kellett, én találtam egy olyan házat, ami több éve üresen állt. A tulaj belement, nagyon olcsón béreltük, mert kapóra jött neki, hogy kifestjük, nem kell járnia füvet nyírni, rendben lesz tartva a ház, ráadásul nem neki kellett fizetni a kommunális adót, illetve a közüzemi alapdíjakat. Így mind a ketten jól jártunk.
8 ötlete jó.
Az a baj amugy, hogy nem hasznalsz vesszőket, osszefolyik az egesz, olvashatatlan..
Meg az, hogy nincs kihez szólnod.
Esetleg megmondhatod szomszednak, hogy Juli, mi a baj velem? Megbantottalak?? Vagy anyos dumalt csak?mert engem kicsinál, teljesen bolond, bla bla, segits, mert kezdek megőrülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!