Egy gonosz kígyó a sógornőm. Mit tegyek?
Nem szabad elvenni meg gyereket csinálni neki.
Egyébként összeillenek.
Az öcsédnek ki tartott pisztolyt a fejéhez, hogy felcsinálja a nőt (aki egyébként nem a sógornőd, de mindegy), meg hogy az utolsó fillérig leadja nekik a fizetését? Ha jól gondolom, senki. Egy nagy balek a testvéred, akárhogy is fáj. Én nem mondom, hogy a ribizli ártatlan, mert nyilván egy undorító, mocskos nő, de akkor is a tesód hibája, hogy egy ilyennel összeállt és a papucsa lett.
Ha megtalálta a tökeit, akkor majd ballagjon be a bíróságra és harcolja ki, hogy a gyerek 1 hétig nála, 1 hétig az anyjánál lakhasson.
Ha az övé a gyerek, szerintem ez se biztos, akkor gyerektartást mindenképp fizetnie kell. Számlára utaljon havonta egy minimàlis összeget,a közleménybe írja oda, hogy gyerektartás.
Ha nincs a kígyónak szàmlája, akkor postán lehet rózsaszín csekken lakcímre küldeni pénzt amit csak akkor vehet àt a postàstól ha aláírja. Természetesen ebben az esetben is írja oda, hogy gyerektartás. A postán segítenek kitölteni.
Ha viszont kézbe ad pénzt, írjanak egy átvételi elismervényt.
- XY,adatok, Xz-től, x Ft-ot,gyerektartás címén átvettem, dátum, aláírás.
A gyerekelhejezést pedig minnél előbb intézzéj a bíróságon.
Legtöbb bíróságon van ingyenes panasznap ahol ha elmeséli a történetét biztos adnak neki tanácsot, hogy mit tegyen.
Sajnos észt nem adhatok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!