Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Homofób sógorral mit lehet...

Homofób sógorral mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy a családból egyedül ő nem fogadott el, úgy van vele még bírok "normális" lenni. Nővérem többször nyugtat engem, hogy ez csak egy időszak, de én nem így látom. Elég sokszor megjegyzéseket tesz rám, néha mások előtt is. Ő poénnak gondolja, és nem áll le vele.

24F

2021. jún. 28. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy legközelebb ha nyilvánosan beszól, akkor szépen vágd a képébe kerek perec, hogy nem unja a dolgot, mert nagyon ősember módra viselkedik. Minél tisztábban, és egyértelműbben vágod oda, lehetőleg több ember előtt, annál nagyobb az esélye, hogy észbe kap, főleg mikor a többi ember is körülötte látja a reakcióját.
2021. jún. 28. 21:12
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tesód hibája. Mi az hogy azért nem áll ki melletted, mert unja már a köztetek lévő feszültséget? Egyszer kellett volna határozottan kiállni az elején, akármennyire is szerelmes, közölni a pasival, hogy te a testvére vagy, szeret téged ezért minden tahó szavával őt is bántja, nemcsak téged. Szülők helyében meg már kidobtam volna, ha ezért bárki beszól a gyerekemre. Az a helyzet, hogy a családod szeret téged, de elfogadni nem tudnak igazán, támogatni még úgyse, ezért nem állnak ki melletted. Normális esetben csak egyszer fordulhatna ilyen elő.
2021. jún. 29. 10:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

#13, épp azt akartam én is kérdezni.

Hagyd a csudába, a nővérednek szólj be, hogy te hol szedtél össze ekkora bunkót?

Ez még mindig ugyanaz a paraszt, akivel a múltkor is jöttél?

Neked tényleg ennyire le kellett adni az igényeidből?

2021. júl. 1. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem mennék akkor haza amikor a sógorod ott van.
2022. jan. 3. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:
33%
"Homofób sógorral mit lehet kezdeni?" Nem kell belevonni a valagavatóba.
2022. ápr. 29. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!