Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Homofób sógorral mit lehet...

Homofób sógorral mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy a családból egyedül ő nem fogadott el, úgy van vele még bírok "normális" lenni. Nővérem többször nyugtat engem, hogy ez csak egy időszak, de én nem így látom. Elég sokszor megjegyzéseket tesz rám, néha mások előtt is. Ő poénnak gondolja, és nem áll le vele.

24F

2021. jún. 28. 11:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Mért találkozol vele? Neked nem hiányzik ő, neki nem hiányzol te - nem értem. Ne gyere azzal, hogy családi összetartás, mert az nálatok nincs.
2021. jún. 28. 12:46
 12/25 anonim ***** válasza:
40%
24f iskola után lehet költözni és a probléma megoldva de beszólásmentes környezet nincs . én költöztem mert már untam a büdösparaszt fehérgesci és ehhez hasonlókat de beszólásmentes környezet nincs
2021. jún. 28. 13:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan szedték páran, hogy még otthon lakok, a beszólogatás akkor történik amikor hazalátogatok. Még csak azt kéne hogy állandóan ezt kéne hallgassam.
2021. jún. 28. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
13%
24 éves "férfi " vagy, nehogy már ne tudj kiállni magadért.
2021. jún. 28. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
7%
"Nem tudom honnan szedték páran, hogy még otthon lakok" ha nem otthon laknál akkor nem találkoznál vele , vagy akkor ők laknak a szülőknél .
2021. jún. 28. 13:20
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Na, a végére megérkezett ide is a sógorod, kérdező! :-)

Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy ezentúl nem leszel itt a családi ünnepeken, hanem külön köszöntöd meg őket. A nővéredet és a sógorodat meg külön SE! Talán leesik nekik a tantusz. Vagy a szüleid mondják meg a vejüknek, hogy innentől neki pofa alapállásba, különben ő lesz a nemkívánatos ember a házban.

Tényleg, a szüleid eddig szó nélkül nézték, hogy a gyereküket a vejük alázza????

2021. jún. 28. 13:21
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

Én nem venném fel. Ha nem rendszeresen találkozol vele és tényleg tök mindegy mit mondasz, akkor hagyd meg a sógorod abban a hitében, hogy ez valami választott, undorító dolog és próbáld "túlélni". Meg mosolyog rá nagyon sokat, hogy érezze a törődést :)

Engem nem a szexualitás, de más miatt utál a család egyik része, ha néha meglátogatom őket, akkor keresztülnézek a megnyilvánulásukon.

Ha nem éri fel valaki ésszel, hogy más életébe nem szólunk bele, akkor így járt, éljen sötétségben :)

2021. jún. 28. 13:25
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

És ha te poénból kikezdenél a sógival? :D

Amúgy Goldmund mondta meg a frankót sztem.

2021. jún. 28. 13:31
 19/25 Molyember ***** válasza:
39%

Mivel nem ismerjük a másik felet, két lehetőség van: az egyik, hogy számára ez egy kommunikációs forma, és valójában nincs rossz szándéka, simán csak hülye. Ebben az esetben magyarázd el neki, hogy parasztkodás nélkül is megszólalhat. A másik esetben hozzád képest akarja magát férfiasnak érezni, ezért megpróbál a lehető legjobban megalázni. Ha így van, akkor jó lenne, ha megemelnéd a hangod, hogy kussoljon már a bunkó pofájával. Amíg visszafogod magad, ő minden alkalommal megerősítést kap arról, amit látni szeretne, hogy "csak egy kis bzi vagy". Így soha nem lesz vége. Ne félj felvállalni a konfliktust, mert amíg a helyzetnek megfelelően reagálsz, nem lesz belőle probléma.

De mondom, mérlegeld, hogy nem csak az első eset van-e. Mert lehet, hogy nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, és akkor az is elég, ha szépen szólsz neki, nem kell rögtön ráborítani az asztalt.

2021. jún. 28. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
Én már rég bevertem volna a képét, a tesómra meg ráborítottam volna az asztalt
2021. jún. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!