Kezdjük ott hogy a családból egyedül ő nem fogadott el, úgy van vele még bírok "normális" lenni. Nővérem többször nyugtat engem, hogy ez csak egy időszak, de én nem így látom. Elég sokszor megjegyzéseket tesz rám, néha mások előtt is. Ő poénnak gondolja, és nem áll le vele.
A nővérednek kellene szólnia a sógorodnak, hogy viselkedjen felnőtt módjára.
2021. jún. 28. 12:00
2/25 anonim válasza:
Ha meg nálatok, akkor a szüleiteknek kéne megmondani, hogy ebben a házban nem sértegetjük egymást. Miért nem szólsz vissza? Miért nem véded meg magad? Rossz, hogy a családod nem, de te magad miért nem?
2021. jún. 28. 12:02
3/25 A kérdező kommentje:
Eleinte csináltam de nem működött. Nővérem meg nem szól rá, mert szerintem túlságosan elvakítja a szerelem, ezért nem veszi észre ezt a problémát.
2021. jún. 28. 12:04
4/25 anonim válasza:
Jól írták az előzők.
Azért csinálja mert nem szólnak rá, "meg van engedve". Később csak bátrabb lesz
2021. jún. 28. 12:05
5/25 anonim válasza:
"Joga van homofobnak lennie."
Ez igaz. De attól még nem kell s.ggfejnek lennie a sógorával. Nyugodtan ignorálhatná is a kérdezőt.
2021. jún. 28. 12:07
6/25 anonim válasza:
Joga van homofóbnak lennie. Igen, joga van azt gondolni, amit akar, de kötelessége kulturáltan viselkedni. Nővéredet is minősíti, hogy ilyen emberbe szerelmes! És hangsúlyozom: nem az minősíti, hogy hogyan vélekedik valamiről a férje, hanem az, hogy nincs tekintettel arra, hogy megbánt másokat. Magyarán: bunkó.
2021. jún. 28. 12:19
7/25 anonim válasza:
Készíts elő néhány frappáns megjegyzést és ne félj használni. Pl.: "Tudtad, hogy a homofóbok többsége igazából maga is homoszexuális?".
2021. jún. 28. 12:20
8/25 anonim válasza:
Ezt csináld:
Sógor: "- (Beszól valamit.)"
Te: "- Sógor, gyanús vagy te nekem!? Csak nem szeretnél valamit tőlem?!? Rossz hírem van, nem vagy az esetem!"
Attól függően, hogy mennyire akarsz visszavágni, hozzáteheted még, hogy "Nem vagy az esetem, mert a szép/okos férfiakat szeretem, stb.".
2021. jún. 28. 12:27
9/25 A kérdező kommentje:
Írtam hogy eleinte beszóltam de nem segített, nővéremnek meg már unalmas a köztünk lévő veszekedés, de nem tesz semmit. Igazából az ő passzívitása zavar engem igazán.
2021. jún. 28. 12:29
10/25 anonim válasza:
Én simán leosztanám a következő beszólásnál, hogy a fszom kivan vele, meg a tahó beszólásaival, és az az igazi szégyen, hogy nem bír emberként viselkedni. De kapna a nővérke is, hogy egy undormány, hogy ennyibe néz és így becsicskul. A szülőket is megkérdezném, hogy mi ez, hogy téged lehet sértegetni a saját otthonodban? Szóval borítanám a bilit, no.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!