Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért lett ilyen ellenséges?

Miért lett ilyen ellenséges?

Figyelt kérdés

Mennyemnek megszületett a kislánya. 2 hónapos imádni való csöpség. Első unoka.

De viszont a menyem valamiért nagyon ellenséges lett.

Mikor kijöttek a kórházból, felhívtam őket hogy átmenjek segíteni. Erre ő kijelentette hogy 2 hétig nem jöhet senki sem, max az anyukája néha. Ez nagyon rosszul esett. Utánna nagy nehezen sikerült elmennünk megnézni a kicsit. De egyszerűen nem akarta a kezembe adni, velem flegma volt, az anyukájának rögtön oda adta. Mikor énekeltem az unokámnak rámszólt, hogy nem kéne énekelni mert zavaró. Amikor ismét mentünk, természetesen ott volt a másik mama is. Ő ettethete, el is altatta, nekem nem akarta a kezembe adni. Mikor félre hívtam megkérdezni hogy mi a baja, miért ilyen, akkor azt mondta hogy, a múltbeli sérelmek miatt, ha nem szóltam volna be neki és nem okoskodtam volna folyamatosan , akkor most nem lenne ez. Utánna mondta hogy egyáltalán örüljek annak hogy láthatom az unokát. Utánna nem volt kedvem ott maradni így eljöttem. Én nem emlékszem rá arra hogy bármikor is beszóltam volna neki. Volt olyan tanácsokat adtam neki, de ő mindig csak mosolygott, nem mondott semmit sem. Nem tudom hogy mit tehetnék, hogy másképp viszonyuljon hozzám.

Szerintetek mit tegyek?

2021. jún. 22. 22:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%
#15 Tényleg ugyanaz a stílus, teljesen!! 😅
2021. jún. 23. 12:03
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Persze ok nélkül ilyen :D :D
2021. jún. 23. 14:16
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Szegény ártatlan anyós brühhühhűű.

Nem a menyed lett ellenséges, hanem te toltad túl a szerepedet, menyed meg végre ki mer állni magáért, hiszen ő a felelős egy új kis életért. Persze, hogy óvja a mérgező emberektől....

2021. jún. 23. 23:49
 24/26 anonim ***** válasza:
19%
Sérelmek ide vagy oda, a menyed nem teszi helyesen, hogy a gyereket bevonja az ő kicsinyes bosszújába. Szólj a fiadnak, hogy állítsa le a feleségét, ha baja van veled, akkor együtt rendezzétek le, de a gyereket hagyjátok ki ebből az ízléstelenkedésből. Nem érdekel, mennyire érzi magát megsértve a menyed, nincs joga a gyereket felhasználni arra, hogy neked fájdalmat okozzon. Elég gyalázatos viselkedés a részéről. Lehet, hogy te is olyan vagy amilyen, de ezek szerint a menyed se különb nálad.
2021. jún. 26. 10:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a párjával.

Sajnálom, hogy ilyen került a családba.

2021. júl. 3. 07:33
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom, hogy ilyen illetéktelen, kéretlen kioktatásnak vette. Tehát, ha ő nem kérdezte, de te mindenbe belearcátlakodtál, belepofcikáztál, beledumáltál; kéretlenül ,az tényleg idegesítő lehet. Ezzel pl lehet, hogy semmibe vetted az anyai ösztöneit , úgy érezte. (Tehát pl mintha nem tekintenéd őt alkalmasnak az anyaságra, hogy pl neki olyan érzés volt, mintha kábé azt is mondhattad volna, hogy "Jaj, te ehhez még h-lye vagy, de majd én tudom, kioktatlak. Tehát őneki az ő szemében ez ezzel volt egyenértékű ----szoval szerintem még ez is lehet akár) És lehet, hogy kegyelemből mosolygott csak; hogy nem akart leordítani; valamit lehet, hogy az már egy ilyen "fogd már be" típusú mosoly volt, tehát amin én úgy gondolom, hogy valamennyire valszeg látszódni szokott, ha csak erőltetett, és magára erőlteti; mert nem akar csetepatét az anyósával.

Bocsi, ha erősen, vagy nemjól, vagy bunkó módra fogalmaztam meg, remélem, azért szépen írtam le, és elnézést kérek mégegyszer, és szeretek mindenkit, és puszilok mindenkit.

2021. júl. 18. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!