Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Váratlanul beállít anyós, én...

Váratlanul beállít anyós, én éppen főzök. Vele is foglalkozom de amikor kimegyek a konyhába, mert azt pont nem lehet otthagyni, közli hogy nna mentem! Ha megyek vele akkor meg ráér nem megy. Megkavarom a kaját, na mentem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezt a másik nagyszülő is csinálja, meg egyes barátok is. Nálatok ez hogy zajlik? Nem ritkán jönnek, tehát nem félévente.
2021. jún. 16. 07:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kicsaltam volna a konyhába. Kap egy kávét, aztán dumálunk, közben megkeverem a kaját, amikor kell.
2021. jún. 16. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Váratlanul beállít anyós - ilyen nincs, ez nálunk nem történhetne meg, ugyanis nem engedném be.

Vagy szólnak előre, akik jönnének, vagy így jártak. Szeretem a magam tempójában és sorrendjében végezni a dolgaimat, nem máshoz alkalmazkodni.

2021. jún. 16. 10:58
 13/20 Katona Dius ***** válasza:
93%
Ha hozzám beállít anyós, és látja/érzi az illatokon, hogy főzök, akkor szó nélkül alapból a konyhába ül be, hogy ne kelljen szaladoznom. Ugyanezt csinálom én is, ha én megyek hozzájuk, mikor főz.
2021. jún. 16. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha főzök és jön hozzám valaki, akkor elve a konyhában ültetem le. Elmondom neki, hogy bocs olyant főzök, amit nem hagyhatok ott, de gyere/jöjjön a konyhába és majd ott beszélgetünk.
2021. jún. 16. 11:34
 15/20 A kérdező kommentje:

Ha azt gondolja hogy nem jókor jött és zavar, akkor miért nem megy ha már egyszer indult?

Mindig szólok hogy jövök csak közben csinálom a kaját.

2021. jún. 16. 12:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek ott maradnak velem a konyhában? Ilyenkor körbe kell nézni.
2021. jún. 16. 12:46
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Lehet uncsi vagy, meguntak és kapnak az alkalmon, hogy leléphetnek.
2021. jún. 16. 13:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondod neki, hogy mész, csak közben csinálod az ebédet, akkor annak az az üzenete, hogy nem a konyhában, hanem a szobában akarsz vele beszélgetni, ezért nem ment ki utánad.

De ő se tudja mit akar, először elindul, aztán mégse. Talán te is megzavartad azzal, hogy nem volt egyértelmű, hogy zavarod vagy sem.

Sem anyósod, sem te nem tudtok kommunikálni normálisan!

Ha akarod, hogy ott legyen, akkor hívd ki a konyhába. Ha el akarod küldeni, mondd meg, hogy most nem tudtok beszélgetni, mert főzöl, jöjjön máskor. Ilyenkor el lehet mondani azt is, hogy ezt a kört megspórolta volna magának, ha előtte telefonon megkérdezi, hogy ráérsz-e foglalkozni vele, ha most átmenne. Máskor tegyen így.

2021. jún. 16. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél, menj ki köszönj el szépen tőle, hogy jó hogy beugrott és engedd elmenni. Az érzelmi zsarolásnak nem kell engedni, ha menni akar had menjen:P
2021. jún. 16. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Szólsz hogy szóljon ha jön. Ha váratlanul érkezett nem tisztel úgyhogy no para
2021. jún. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!