Anyós hozzánk költözne!Hogyan értessem meg,hogy nem szeretném?
Sziasztok!
Most vettünk egy kis házat vidéken a férjemmel,amire nagyon sokat spóroltunk,hogy hitellel megvehessük.Van egy 5 hónapos kislányunk is. Eddig albérletben éltünk.
A párom anyukája sajnos hontalan lett.Azonban van 8 gyermeke. 6-nál már élt,de adogatják egymásnak szerencsétlent,mert nem bírnak vele élni. Mi is éltünk vele 2 hónapot az albiban pár éve,de nekem is gyomoridegem volt. Akkor műtötték,volt,hogy a szart pucoltuk utána,mert nem ért ki a wcre..de a teraszra kitudott menni dohányozni,albérletbe nem szállt be,kajába sem,aztán elkerült tőlünk,mert nem tetszett neki,amikor meg kértünk volna pénzt,hogy vegye ki legalább egy kis részét az anyagiaknak...Most viszont,hogy kiderült vettünk saját házat..már pedzegette megint a férjemnek a dolgot,mert ő a "kedvenc" (meg a legkisebb) gyermeke és az összes közül az,aki jobban él.Így is anyagilag segítjük a 8 tesó közül csak mi! ahol lakik,mert éheznek elmondása szerint.Nyilván dohányra van pénz...mi jobban élünk,megdolgoztunk érte,hogy jobban keressünk,de így is átlagnak mondanám a keresetünk (250ezer nettó fejenként).Nekem most nyilván kevesebb lesz a gyed.
Szóval én nem szeretném,viszont,ha már a mostaniak is kiakarják tenni,akkor megint mi maradunk...már felvetődött egy otthon vagy albérlet fizetése neki,de egy tesó se adna bele pénzt,mert nincs neki. Azt viszont megjegyzem,hogy mindegyiknek 5-6 gyereke van szétszórtan,nem egy nőtől..sajnálom,de a véleményem megvan.Gyerektartást fizetnek szanaszét,aztán nem marad másra pénz,csak a dohányra. Nekem sok,hogy csak mi segítsük anyagilag az anyóst,nekünk is van már gyerekünk.Van hitelünk a házra,másra is kellene az a pénz.
Jelenleg se vizük,se villanyuk ahol él,de két gyerek van...Sajnálom is meg nem is,de neheztelek rájuk,hogy állandóan kérnek a férjemtől.
Mit tudnék csinálni ebben a helyzetben? Párommal leakarok ülni átbeszélni,de még kavarognak a gondolatok,hogy adagoljam be,meg hogy venné ki magát,hogy a saját anyja ha éhezik,ne adjon neki pénzt? De össze költözni vele ismét nem akarok azt biztosan tudom.
33/N
patt helyzet
viszont a 250 nettó nem átlag, csak megjegyezném
na de hogy a kérdésedre válaszoljak, le kell ülni, el kell mondani, hogy neked igenis gyomorideged van tőle, hogy veletek éljen
ott a kisgyerek, nem tudom, hogy ti dohányoztok-e, de ha nem, akkor ez is lehet szempont, hogy miért ne
mindenképp kellemetlen látni, ha valaki éhezik, főleg ha rokon
lehet én vagyok szívtelen, de ha cigire van pénze, akkor dögöljön is éhen, és ezt így is gondolom
oldja meg
menjen el dolgozni
lehet kifogásokat találni
nem tudom, mi lesz a férjed reakciója
nyílván most vettetek házat, szóval az, hogy vagy ő, vagy én, gondolom nem játszik, de mindenképp a gyereken és az idegességen kéne lennie a hangsúlynak
valahogy felnevelte a gerekeit az anyós, akkor saját magáról tudjon már gondoskodni
Ne legyen lelkifurdalásod, akinek dohányzásra tellik az nem éhezik.
Sokan amit elfüstölnek hetekig ennének belőle . Most már a parodnak meg kell értenie saját gyereketek és saját csaladotok van , csak a saját gyerekéért felelős!!!
Nem úgy tűnik hogy olyan nő az anyja aki megérdemelné a segítséget. Csak legyél kemény és határozott !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!