Anyós hozzánk költözne!Hogyan értessem meg,hogy nem szeretném?
Sziasztok!
Most vettünk egy kis házat vidéken a férjemmel,amire nagyon sokat spóroltunk,hogy hitellel megvehessük.Van egy 5 hónapos kislányunk is. Eddig albérletben éltünk.
A párom anyukája sajnos hontalan lett.Azonban van 8 gyermeke. 6-nál már élt,de adogatják egymásnak szerencsétlent,mert nem bírnak vele élni. Mi is éltünk vele 2 hónapot az albiban pár éve,de nekem is gyomoridegem volt. Akkor műtötték,volt,hogy a szart pucoltuk utána,mert nem ért ki a wcre..de a teraszra kitudott menni dohányozni,albérletbe nem szállt be,kajába sem,aztán elkerült tőlünk,mert nem tetszett neki,amikor meg kértünk volna pénzt,hogy vegye ki legalább egy kis részét az anyagiaknak...Most viszont,hogy kiderült vettünk saját házat..már pedzegette megint a férjemnek a dolgot,mert ő a "kedvenc" (meg a legkisebb) gyermeke és az összes közül az,aki jobban él.Így is anyagilag segítjük a 8 tesó közül csak mi! ahol lakik,mert éheznek elmondása szerint.Nyilván dohányra van pénz...mi jobban élünk,megdolgoztunk érte,hogy jobban keressünk,de így is átlagnak mondanám a keresetünk (250ezer nettó fejenként).Nekem most nyilván kevesebb lesz a gyed.
Szóval én nem szeretném,viszont,ha már a mostaniak is kiakarják tenni,akkor megint mi maradunk...már felvetődött egy otthon vagy albérlet fizetése neki,de egy tesó se adna bele pénzt,mert nincs neki. Azt viszont megjegyzem,hogy mindegyiknek 5-6 gyereke van szétszórtan,nem egy nőtől..sajnálom,de a véleményem megvan.Gyerektartást fizetnek szanaszét,aztán nem marad másra pénz,csak a dohányra. Nekem sok,hogy csak mi segítsük anyagilag az anyóst,nekünk is van már gyerekünk.Van hitelünk a házra,másra is kellene az a pénz.
Jelenleg se vizük,se villanyuk ahol él,de két gyerek van...Sajnálom is meg nem is,de neheztelek rájuk,hogy állandóan kérnek a férjemtől.
Mit tudnék csinálni ebben a helyzetben? Párommal leakarok ülni átbeszélni,de még kavarognak a gondolatok,hogy adagoljam be,meg hogy venné ki magát,hogy a saját anyja ha éhezik,ne adjon neki pénzt? De össze költözni vele ismét nem akarok azt biztosan tudom.
33/N
Gimi? Na várjatok..akkor hány éve van itt egy ilyen nevű,akivel ti kevertek?
Nem jártam gimibe,de sajnálom,ha valaki azóta írogat.
Mit ne mondjak, jó családba házasodtál be. A férjed nem, de a családjának a többi tagja a leírtak alapján igazi naplopó semmirekellő, igazi vesztes. Mama meg maradjon valamelyik putriba. Nekem ha ilyen anyám lenne látni sem akarnám, tehát ha a férjed be akarja fogadni, akkor az ő fejében nagy gondok vannak.
Ha az anyós dolgozna valahol és normális lenne, tehát érdekli az unokája meg segít a házi munkában, akkor hajlandó lennék ideiglenesen befogadni egy kis időre amíg szerez valami albérletet.(Max 1-2 hónap, de nagyon maximum) Nekem normális az anyósom meg az anyám is jó a viszonyunk mind a kettővel, de hosszú távon nem lenne egészséges együtt élni velük. Bár az is tény hogy nálatok az anyósnak kellene alkalmazkodnia hozzátok, nehogy úgy gondolja, hogy beköltözik és az lesz amit ő akar. Neki örülnie kéne ha befogadják és erősen éreztetnie, hogy milyen hálás, vagy repülhet is tovább.
#21, kicsit félreérted a dolgot, na mindegy.
Jelenleg hol lakik az anyósod? Az egyik testvérénél a férjednek?
Csak mert azt kb. lehetetlennek tartom, hogy van a nőnek 9 gyereke, akik közül gyakorlatilag egy él normális életet. Amúgy meg, meg kell neki mondani, hogy hozzátok nem megy, kész. Ha nem tud egyikőtök se a sarkára állni, akkor megérdemlitek, hogy nálatok lakjon.
Ha oda költözik az anyós, nagy valószínűséggel rámegy a házasságotok.
Megkockáztatod?
Ez a valódi kérdés, erre mondj határozott nemet vagy igent.
17.maradjál már a seggeden ezzel a szóközös dumával...
akárhánysszor írod még mindig nem bizonyítja hogy kamusztori és szerintem simán lehet ilyen törénet bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!