Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hozzánk költözne!Hogyan...

Anyós hozzánk költözne!Hogyan értessem meg,hogy nem szeretném?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vettünk egy kis házat vidéken a férjemmel,amire nagyon sokat spóroltunk,hogy hitellel megvehessük.Van egy 5 hónapos kislányunk is. Eddig albérletben éltünk.

A párom anyukája sajnos hontalan lett.Azonban van 8 gyermeke. 6-nál már élt,de adogatják egymásnak szerencsétlent,mert nem bírnak vele élni. Mi is éltünk vele 2 hónapot az albiban pár éve,de nekem is gyomoridegem volt. Akkor műtötték,volt,hogy a szart pucoltuk utána,mert nem ért ki a wcre..de a teraszra kitudott menni dohányozni,albérletbe nem szállt be,kajába sem,aztán elkerült tőlünk,mert nem tetszett neki,amikor meg kértünk volna pénzt,hogy vegye ki legalább egy kis részét az anyagiaknak...Most viszont,hogy kiderült vettünk saját házat..már pedzegette megint a férjemnek a dolgot,mert ő a "kedvenc" (meg a legkisebb) gyermeke és az összes közül az,aki jobban él.Így is anyagilag segítjük a 8 tesó közül csak mi! ahol lakik,mert éheznek elmondása szerint.Nyilván dohányra van pénz...mi jobban élünk,megdolgoztunk érte,hogy jobban keressünk,de így is átlagnak mondanám a keresetünk (250ezer nettó fejenként).Nekem most nyilván kevesebb lesz a gyed.

Szóval én nem szeretném,viszont,ha már a mostaniak is kiakarják tenni,akkor megint mi maradunk...már felvetődött egy otthon vagy albérlet fizetése neki,de egy tesó se adna bele pénzt,mert nincs neki. Azt viszont megjegyzem,hogy mindegyiknek 5-6 gyereke van szétszórtan,nem egy nőtől..sajnálom,de a véleményem megvan.Gyerektartást fizetnek szanaszét,aztán nem marad másra pénz,csak a dohányra. Nekem sok,hogy csak mi segítsük anyagilag az anyóst,nekünk is van már gyerekünk.Van hitelünk a házra,másra is kellene az a pénz.

Jelenleg se vizük,se villanyuk ahol él,de két gyerek van...Sajnálom is meg nem is,de neheztelek rájuk,hogy állandóan kérnek a férjemtől.

Mit tudnék csinálni ebben a helyzetben? Párommal leakarok ülni átbeszélni,de még kavarognak a gondolatok,hogy adagoljam be,meg hogy venné ki magát,hogy a saját anyja ha éhezik,ne adjon neki pénzt? De össze költözni vele ismét nem akarok azt biztosan tudom.

33/N

2021. jún. 13. 12:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%
Keressen albérletet, cigi árábol lehet félig meg is lenne az ára,.
2021. jún. 13. 21:23
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát engem nem érdekelne, hogy ki sértődik meg és ki szerint mi jogos. Nem kell oda élősködni. Attól, hogy nekik nincs igényük normális életre és csaladra és elvannak a pitriban, mint a csótányok, titeket nem húzhatnak le arra a szintre. És pont. A küszöböt nem lépné át még látogatni se.
2021. jún. 14. 14:20
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem ennyire drasztikus a helyzet, de hasonló. Gyerek ugyan még nincs, és nem messze költöztünk, de évekig laktunk anyukánál, és nem miattunk, hanem mert meghalt a párja és egyedül nem tudta volna eltartani magát. A két másik testvér elköltözött, mindkettő pár km-en belül, de rajtunk kívül senki nem segíti. Ha ott maradtunk volna vele, akkor a meglévő 3 szobás házból tudtunk volna egy négy szobásat csinálni, már rég fel is lenne újítva konyha, fürdő, minden, de én nem akartam együtt élni tovább vele, inkább fizetem a hitelt 20 évig.
2021. jún. 14. 16:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Na, odaköltözött a kedves mama?
2022. ápr. 22. 06:06
 35/35 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel,mi lett a vége?
2023. márc. 7. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!