Miért érzem magam ennyire rosszul?
Figyelt kérdés
Hibázni emberi dolog. Ugyan néha mégis rosszul érzem magam ha megbántok valakit. Mérges voltam anyósra, néha furán bánik velem,de ettől függetlenül jó ember, és szeretni való. Viszont be telt a pohár, mert felbosszantott pár nappal ezelőtt. Próbáltam nem idegeskedni ezen, és terelni a figyelmem. És beszélgettünk a párommal a szobába és csak kibukott belőlem, hogy mit gondolok. Mi fáj, mi bánt, mit hiszek (nem szeret/szeretnek, mert néha ezt érzem) és valószínű anyós meghallotta, mert sírt. Sértő bántó dolgokat momdtam. Igaz ez van hogy oda vissza megy, mert volt már fordított eset is. Aznap nem érdekelt, hisz ideges voltam, úgy voltam vele, én is sirtam, nekem is fájt néhany megjegyzése. De mikor lenyugodtam, akkor láttam tisztán, hogy ezt nem kellett volna. Azóta is mar a lelkiismeret. Fáj hogy bántottam egy hozzám közel álló csaladtagot. Fáj hogy valaki miattam sirt és szomorúvá tettem. Igaz úgy csinál mint aki nem hallotta volna, nem bunkó velem, nem sérteget, nem csinal semmit. Mosolyog, érdeklődik, próbál beszélgetni. Kicsit befordultam, szégyellem magam, és fáj hogy megbántottam. Igaz ő is volt velem ilyen, és ideges állapotba úgy voltam "megérdemli" de kesőbb beláttam hogy ez óriási hülyeség volt a részemről. Le kellene ülni megbeszélni kinek mi fáj, mert bántottuk egymást már többször is, hol tudatosan hol tudatlanul. De nem tudom. Rossz embernek gondolom magam.. sokvagyok. Túlzásba estem..2021. máj. 25. 19:40
1/7 anonim válasza:
Le kellene ülni megbeszélni kinek mi fáj, mert bántottuk egymást már többször is, hol tudatosan hol tudatlanul.
Tudod, hogy mit kell tenni, és ez jó. Akkor tedd. Szedd össze magadat és mindezt, amit ide írtál, azt mondd el neki is :)
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet
2021. máj. 25. 20:15
3/7 anonim válasza:
Dühösen sokszor mondunk olyat, amit nem gondolunk komolyan. Ezt valószínűleg annyi év tapasztalattal már ő is tudja és ahogy sírás után belegondolt lehet nem is bántja már annyira, mint te gondolod.
Ettől függetlenül üljetek le és beszéljétek ezt át szerintem is
4/7 A kérdező kommentje:
Megnyugodna a lelkem az biztos, de nem tudom hogy álljak elé
2021. máj. 25. 20:39
5/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá! Az erős emberek tudnak bocsánatot kérni.Ez szép gesztus a részedről.A végén adjál neki egy puszit.Lehet,el sírod magad. Hidd el,rendben lesz minden.......!
6/7 anonim válasza:
Kezdésnek a -ne haragudj mama / hülyeségeket mondtam / durva voltam, Nagyon bánom ..stb.. megfelelne
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2021. máj. 25. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!