Ha apám dolgozni megy akkor én miért érzem magam
rosszul?
Figyelt kérdés
Ha én megyek egy házibuliban én ki vagyok öltözve és apám meg munkásruhában mert apám az kőműves és malteros ruha stb.
Én ilyenkor nagyon kellemetlenül érzem magam mert apám is jönne ha nem kellene dolgoznia mert ő tart el minket valaki volt ilyen helyzetben ?Ki mit csinàlt?
Semmit. Örülj neki hogy apád férfiasabb munkát végez. Egyébként az emberekt nem érdekli milyen ruha van a faterodon.
2021. máj. 11. 21:24
2/14 anonim válasza:
Gondolom akkor mar nem ciki fater ruhaja, ha penz kell a bulira.
A munka az munka, fizikai munkat pedig oltonyben nem lehet vegezni.
2021. máj. 11. 21:34
3/14 anonim válasza:
Nem jól értelmezitek a kérdező mondanivalóját...
2021. máj. 11. 21:44
4/14 anonim válasza:
De most itt nem arról van szó, hogy rosszul érzi magát a kérdező amiért ő szépen kiöltözve megy bulizni az apjának meg dolgoznia kell? Egyébként szerintem a, dolgozz te is valamit b, ne érezd rosszul magad mert az apád ezt vállalta, hogy gyereke lesz akit ki tudja meddig el kell tartania.
2021. máj. 11. 21:44
5/14 anonim válasza:
De, arról van szó. Kérdező, te mit teszel hogy apudnak könnyebb legyen az élete? Nem úgy értem hogy pénzügyileg, sokszor már az is óriási segítség ha nyugis, rendezett otthonba mehet haza valaki.
2021. máj. 11. 21:58
6/14 anonim válasza:
mert ha megteszed a magad részét, nincs okod arra hogy rosszul érezd magad.
2021. máj. 11. 22:00
7/14 anonim válasza:
Szia kérdező!
Aranyos vagy (amennyiben jól értelmezem az írásod). Néha mutasd ki apádnak, hogy szereted. Öleld meg úgy mocskosan, büdösen. Biztos nagyon fura lesz, de aztán jó lesz.
Nem is kell mondanod semmit se hozzá ;-)
2021. máj. 11. 22:03
8/14 anonim válasza:
Tényleg aranyos vagy, sajnálom, hogy ennyiren félreértették a kérdésedet. :)
Ne túráztasd ezen magad, neked most más a dolgod az életben, majd te is fogsz dolgozni - munkának megfelelő ruhában, felszerelésben. Szeresd sokat apukádat! :)
2021. máj. 11. 22:19
9/14 anonim válasza:
ha húsz elmúltál, keress munkát, és elmúlik. ha tizenöt vagy, akkor semmi baj, ez számodra a házibulik ideje. apukádnak is megvolt ez az idő, neki most nem annak van itt az ideje.
2021. máj. 11. 23:08
10/14 A kérdező kommentje:
Apám az nem járt középiskolában hanem kellett neki menni 14évesen segédmunkásnak mert nem endedték hogy továbbtanuljon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!