Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a megoldás? Már nem érdekel...

Mi a megoldás? Már nem érdekel mi lesz!?

Figyelt kérdés

Röviden leírnám.

Anyósoméknál lakuk 2 éve apósom és a fia ketten csinálják a házat munka után nagyon ritkán.

Én úgy költöztem oda, hogy pár hónap alatt felújitják a házat, de ez már 2éve. Vártam nem szóltam, de mostanra teljesen kiborultam nem tudom hogyan tovább hogyan éljek úgy együtt egy emberrel akinek az apja bele szól az életünkben nem szeretné ha mással csináltatnák a házat mivel ő is meg tudja csinálni (ért hozzá) de viszont a várakozás miatt már teljesen kikészültem elvilesni a családját testvérét annak a barátnőjét illetve mindenkit aki oda jön

kötelességemm elviselni mert ott lakom. Már elegem van ő viszont nem tud mit tenni nem keres más szakkembert ne hogy az apja megsértődjön nem szól apósomnak hogy neki is elege van és ez engem idegesít nem áll ki értünk inkább vár mi pedig ezen veszekszünk hogy nem szeretnék tovább velük élni. Úgy érzem rá megy erre az egész veszekedésre a kapcsolatunk.

Ti mit gondoltok normális, hogy a párom nem szól semmiért? (Ő se akar már velük lakni)

Én már ott tartok, hogy feladom az egészet.

Az anyósomról inkább nem is beszélnék, nagyon idegesitő át néz mindent a házban bemegy a párom testvérének a szobája át kutatja stb biztos vagyok benne, hogy a miénkbe is bemegy. Szereti kavarni a sz*rt (már bocsánat) de ha mond valamit letagadja majd rákeni másra, hogy ő nem mondott ilyet. Kibirhatatlan lett.

8 éve vagyunk együtt.

Válaszokat előre is köszönöm!

25/N

2021. máj. 23. 15:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

ha nem vagytok hazasok akkor en szakitanek (feltetelezem hogy nem vagytok, mert bar aposnak nevezed az apjat, a parodat nem hivod ferjednek)

ha hazasok vagytok, en ultimatumot adnek a ferjednek hogy vagy a sarkara all es hivtok szakembert, vagy alberletbe mentek amig kesz nem lesz a haz, vagy te koltozol el nelkule.

2021. máj. 23. 16:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Ezt a házat ő vette az apja segítségével, de azóta minden pénzünket amit keresünk a házra költjük és hiába mondom a páromnak hogy keressünk más szakkembert nem lehet mert mit fog hozzá szolni az apja ezt már unom és most lett elegem.
2021. máj. 23. 16:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Még nem vagyunk házasok.
2021. máj. 23. 16:08
 14/24 Thispain ***** válasza:
96%
Egyetértek #11 javaslatával. Az apja fog lakni abban a házban, vagy te?
2021. máj. 23. 16:08
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
alapbol nem szabadott volna hazassag nelkul kozos kasszabol epitkezni, mert ha szetmentek te abbol nagy esellyel nem latsz semmit viszont.
2021. máj. 23. 16:18
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Az én kapcsolatom is hasonló okok miatt ment tönkre. Sajnos soha nem fog melletted/mellettetek kiállni. Most "csak" a csempe típusát dönti el apuka, később már a gyereknevelés milyenségét. Nagyon sajnálom, de fuss amíg lehet.
2021. máj. 23. 17:21
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is menekülj, kérdező :(( ha már most ezt csinálja, gondolj bele, mi lesz még később??
2021. máj. 23. 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

"Ez a párom háza de nekem nincs bele szólásom ő meg úgy csinál mindent ahogy az apja kéri tőle."

"Közösen kasszán vagyunk mindketten együtt veszünk meg mindent a házba!"

"Ezt a házat ő vette az apja segítségével, de azóta minden pénzünket amit keresünk a házra költjük"

Nem tudom, te eddig mennyi pénzt tettél ebbe bele, de átgondoltad azt, hogy mennyire jó ötlet egy olyan ingatlanba fektetni a saját keresetedet, amiben NULLA százalékban lesz tulajdonrészed, egy olyan kapcsolatban, ami már eleve veszekedésekkel, konfliktusokkal terhelt, és amiben már most sem tudjátok a felmerült problémáitokat megoldani, helyette neked kell egyoldalúan alkalmazkodnod, elfogadnod olyan döntéseket, amiket mások hoznak meg?

2021. máj. 23. 17:44
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

18as leirt mindent, amit akartam. Eleg nagyot buktal most anyagilag ezzel a nem atgondolt donteseddel. Innen 2 opcio lehetseges szerintem, ha valoban ugy erzed, hogy egymasnak vagytok teremtve, akkor mar pakolnam is a cuccaimat es koltoznek a parommal a felkesz hazba, es en mondanam meg az aposjeloltnek, hogy nem az lesz, amit o akar, koszonjuk szepen, de megoldjuk egyedul is, nem kell a segitsege, vegre a sajat labatokra kell allni.

2. Szinten osszepakolsz es vissza se nezel.

2021. máj. 23. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Minek ölöd a pénzed egy olyan házba ami nem a tiéd?
2021. máj. 23. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!