Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a megoldás? Már nem érdekel...

Mi a megoldás? Már nem érdekel mi lesz!?

Figyelt kérdés

Röviden leírnám.

Anyósoméknál lakuk 2 éve apósom és a fia ketten csinálják a házat munka után nagyon ritkán.

Én úgy költöztem oda, hogy pár hónap alatt felújitják a házat, de ez már 2éve. Vártam nem szóltam, de mostanra teljesen kiborultam nem tudom hogyan tovább hogyan éljek úgy együtt egy emberrel akinek az apja bele szól az életünkben nem szeretné ha mással csináltatnák a házat mivel ő is meg tudja csinálni (ért hozzá) de viszont a várakozás miatt már teljesen kikészültem elvilesni a családját testvérét annak a barátnőjét illetve mindenkit aki oda jön

kötelességemm elviselni mert ott lakom. Már elegem van ő viszont nem tud mit tenni nem keres más szakkembert ne hogy az apja megsértődjön nem szól apósomnak hogy neki is elege van és ez engem idegesít nem áll ki értünk inkább vár mi pedig ezen veszekszünk hogy nem szeretnék tovább velük élni. Úgy érzem rá megy erre az egész veszekedésre a kapcsolatunk.

Ti mit gondoltok normális, hogy a párom nem szól semmiért? (Ő se akar már velük lakni)

Én már ott tartok, hogy feladom az egészet.

Az anyósomról inkább nem is beszélnék, nagyon idegesitő át néz mindent a házban bemegy a párom testvérének a szobája át kutatja stb biztos vagyok benne, hogy a miénkbe is bemegy. Szereti kavarni a sz*rt (már bocsánat) de ha mond valamit letagadja majd rákeni másra, hogy ő nem mondott ilyet. Kibirhatatlan lett.

8 éve vagyunk együtt.

Válaszokat előre is köszönöm!

25/N

2021. máj. 23. 15:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha jol ertem van egy hazatok, de nem tudtok bekoltozni, mert meg nincs kesz. Mennyire nincs kesz, van viz, gaz, villany, nyilaszarok? Mert en inkabb mennek egy felkesz hazba, minthogy a nagycsaladdal lakjak, aztan ha mar ott laktok konnyebben megy a felujitas is. Mi 1 eve koltoztunk (alberletbol menni kellett) ugy, hogy a szomszedbol huztuk at a villanyt, es a furdo sem volt kesz, a konyharol ne is beszeljunk, csak a halo volt lakhato allapotban, de par honap alatt ketten megcsinaltuk munka mellett. Nokent is lehet gipszkartonozni, glettelni, festeni, parkettat rakni, en meg jarolapoztam is,szoval nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
2021. máj. 23. 15:24
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Menekülj vagy adj ultimátumot neki. Ha ez így megy tovább tényleg rá fogtok menni.
 3/24 anonim ***** válasza:
39%

Én úgy költöztem oda, hogy pár hónap alatt felújitják a házat,

Nem értelek. Attól hogy felújítjátok, még mindig ott fogtok lakni. Mégis mire számítottál? Akkor is ott lesz a családja, ha elkészültök.

4/24 anonim válasza:
90%
Miért nem költözök el?
2021. máj. 23. 15:26
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Nagyságod is nyugodtan segíthetne a felújításban. Ki vagy te, hogy alanyi jogon várd el ezt a CSALÁDTÓL? Nem egy szakinak fizettél...
2021. máj. 23. 15:29
 6/24 anonim ***** válasza:
62%

Ha 8 eve vagytok egyutt, akkor gondolom mar boven tudtad, hogy milyenek, nem is ertem az osszekoltozest. Plusz mitol lesz jobb, ha felujitjak a hazat? Attol megvaltoznak, vagy mi?

Vagy ugy erted, hogy van egy kulon hazatok a paroddal es a felujitas miatt koltoztetek anyosekhoz? Ha a tietek, akkor mit szarakodtok? Nyilvan soha a budos eletben nem fog elkeszulni igy. Bar kicsit osszezavarodtam, lehet, hogy en vagyok a hulye, de nem igazan ertem, hogy most kinek a haza vagy mi van :D

Egyebkent nyilvan a koltozes a megoldas, albiba is lehet am menni, vagy a paroddal, vagy nelkule, ha neki ez igy megfelel.

2021. máj. 23. 15:29
 7/24 A kérdező kommentje:
Víz áram van bennt ajtó ablak csere is volt meg volt már. Festés csempézés hianyzik a fürdő is kész mégis várni kell mert nincs idő, hogy menjenek én úgy érzem a párom fél szembe szállni az apjával én viszont már nem egyszer neki álltam emiatt ha hisztizek akkor csinálják ha nen akkor csak amikor ráérnek kezdek bele fáradni ebbe.
2021. máj. 23. 15:32
 8/24 A kérdező kommentje:
Ez a párom háza de nekem nincs bele szólásom ő meg úgy csinál mindent ahogy az apja kéri tőle.
2021. máj. 23. 15:33
 9/24 anonim ***** válasza:
33%

Jajj, micsoda mártír, nincs beleszólásod, de hisztikézni azt bezzeg tudsz...

Ha (állítólag) kuss van neked a munkában való részvétel terén, akkor legyen másban is! Ha büdös segíteni abban, amiben KÖZÖSEN fogtok majd élni, akkor mégis mire fel hisztikézel, kérsz számon bármit is? Hiszen te konkrétan SEMMIT nem adsz bele...

2021. máj. 23. 15:38
 10/24 A kérdező kommentje:
Közösen kasszán vagyunk mindketten együtt veszünk meg mindent a házba! Azért irtam, hogy nincs bele szólásom mert amit én mondok az nem jó csak amit az apja mond.
2021. máj. 23. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!