Anyósom erőlteti az oltást?
Egyenlőre én még úgy érzem hogy nem szeretném magam beoltattni. Meg nem rég voltam covidos, így be se adnák. Viszont anyósom nem érti meg, folyamatosan mondja hogy azonnal regisztráljak és oltassam be magam, mert ez minden ember kötelessége, meg hogy véd az oltás. Már rá szóltam hogy fejezze már be, de csak azért is mondja a hegyi beszédét. Mondta hogy majd akkor is ezt mondjam hogy ha nem mehetek sehova. Amúgy se mennék mivel megyek apámmal földet művelni. Anyukám is rászólt hogy jó lenne hogy ha végre befejezné, és kioktatta anyámat hogy mennyire felelőtlen egy család vagyunk. A férjem azt mondta hogy neki mindegy az én döntésem.
Már nem tudom mit csináljak anyósom beszólásaival. Akár hányszor találkozunk már egyből ezzel kezdi a beszélgetés. Ti mit tennétek a helyemben?
( Olyan hozzászólás nem érdekel hogy menjek beoltattni magam, majd befogom ha úgy érzem hogy most már itt az ideje )
Ja, mert az tök normális, hogy a kollégám és a felesége 5 nagyszülőt vesztett el a covid miatt, és most még az egyiknek az édesanyja is kórházban van, nem túl jó esélyekkel.
Végülis 1%..
71, 72: mekkor a korona vírus halálozási rátája?
154.286.982 igazolt fertőzött van (ezt a számot a valósgában 2-3x nagyobbra becsülik, a tünetmentes lefolyások, vagy a fals negatív tesztek miatt)
3.229.093 ember halt meg (úgy, hogy boldog boldogtalant oda sorolnak)
Én nem tudom, a biológia meg a kémia órák mellett be tudtál-e menni matekra, de ezek alapján azért csak ki tudod számolni. Jól esik hisztizni?
amúgy meg nem én modnom, ezek a hivatalos adatok, mit csináljak vele? Értem én, hogy ez nem támasztja alá a "mind meghalunk" teóriád... de bocs, az ostobaságodért nem hiszem, hogy én vagyok a felelős
amúgy nekem van kártyám, mert átestem ezen... és én vajon miért nem haltam meg? ezen lenne érdemes gondolkodnok az ismerősöddel...
Légyszives ne veszekedjetek a kérdés alatt. Nem ez állt szándékomban mikor kiirtam a kérdést hogy itt mindenki össze veszen. Örülök hogy elmondjátok a véleményeteket, de veszekedni szerintem nem kéne.
A kérdésemre már megkaptam a választ, és egyébb véleményeket. Köszönöm szépen mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!