Anyósom erőlteti az oltást?
Egyenlőre én még úgy érzem hogy nem szeretném magam beoltattni. Meg nem rég voltam covidos, így be se adnák. Viszont anyósom nem érti meg, folyamatosan mondja hogy azonnal regisztráljak és oltassam be magam, mert ez minden ember kötelessége, meg hogy véd az oltás. Már rá szóltam hogy fejezze már be, de csak azért is mondja a hegyi beszédét. Mondta hogy majd akkor is ezt mondjam hogy ha nem mehetek sehova. Amúgy se mennék mivel megyek apámmal földet művelni. Anyukám is rászólt hogy jó lenne hogy ha végre befejezné, és kioktatta anyámat hogy mennyire felelőtlen egy család vagyunk. A férjem azt mondta hogy neki mindegy az én döntésem.
Már nem tudom mit csináljak anyósom beszólásaival. Akár hányszor találkozunk már egyből ezzel kezdi a beszélgetés. Ti mit tennétek a helyemben?
( Olyan hozzászólás nem érdekel hogy menjek beoltattni magam, majd befogom ha úgy érzem hogy most már itt az ideje )
#50 (09:04) Bíztam benne, hogy az erkölcsi kötelességgel érvelve meg tudom győzni a kérdezőt. Az oltással védve lenne ő is, mások is, csipet is kapna és az anyós is befogná.
Ismeretségben van nyugdíjas leukémiás. A családja őt oltatná, de magukat nem.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy be vagyok-e oltva. Ez csakis rám és az orvosodra tartozik. Soha semmikor nem kérdezgették tőlem kaptam-e oltást a koronavírus előtt. Senkit nem érdekelt, de most miért lett ilyen k.va fontos mindenkinek? Engem is folyamat ezzel nyaggatnak, én ugyanúgy leszarom ki mivel oltja magát milyen gyógyszert szed semmi közöm hozzá.
Az meg tényleg undorító, hogy csaladtagoknak kerülnie kell egymást mert veszekedés lesz... Ezt tette a sok idióta celeb meg a hírhajhász média megcsinált feszültség most lehet egymásnak esni.
Nektek is hajrá öljétek egymást a vakcinával én abban biztos vagyok ebben sehogy nem veszek részt oltassa magát aki akarja engem nem érdekel.
64-es, egyetértek, oltassák csak magukat :D
52-es voltam.
„ Vitát le is zárom.“
Ez volt egy egyetlen jó döntésed eddig, de ez nagyon jó döntés volt.
Bár nem vitatkoztál, de legalább befejezed a minősíthetetlen tevékenységed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!