Velem van a baj? Mitévő legyek?
Ismerős szitu. Az én anyósom beszólásai sokszor a semmiből jöttek, és mivel én tök naiv és alapvetően jóhiszemű ember vagyok, ezért sokszor le sem estek ezek a dolgok, h nekem célozta. Aztán miután jobban kiismertem, onnantól persze már sokszor paranoid módon be is képzeltem dolgokat helyzetekbe, amik ott sem voltak.
Elköltöztünk,mindenkinek ez a legjobb. A párodat kell magad mellé állítanod, ha ez nem megy, akkor sanyarú sors vár rád.
Az is hülye, aki anyóshoz-apóshoz költözik.
Én inkább életemben nem dugnék többet, de akkor se, soha.
Én nem értem ezt a sok nőt, aki ide írja ki a baját és kb 90%-ban az a bajuk, hogy anyosekkal élnek és nem jönnek ki.
De mégis mit vártok?
Más a párjával 20x meggondolja, hogy osszekoltozzon-e, nemhogy egy komplett családhoz beköltözzön.
Soha életemben nem jutott volna eszembe anyosomekhoz költözni. Persze, jó lett volna, hogy nem kell költeni alberletre, de 20on X évesen nehogymar ne meztelenkedgessek otthon vagy szexeljünk bárhol, ahol úgy gondoljuk.
Vagy ha épp szarunk a msogatasra este abból baj legyen stbstb..
Egyszerűen nem egészséges.
Nálunk is voltak bajok anyosekkal, de pár hetente egy ebédet kibírok, a páromat sem piszkálom azzal, hogy érzem a burkolt beszólásokat stb.
Abszolút el tudom engedni a fülem mellett, mert tudom, H 2ora múlva már úgyis a saját, nyugis környezetemben leszek, a férjem pedig ne haragudjon a szüleire azért, amilyenek.
Idősebbek, hazsartosab emberek már a szülők. Nem tudnak úgy alkalmazkodni.
Te most nem tudsz mást csinálni, csak tűrni igazából. Én valahogy megpróbálnék visszahúzódni. Megcsinalnam, amit meg kell, de nem kérdezném meg H mi a helyzet stb. Elmennek a szobámba, behuzodnek vagy elmennek barátokhoz amikor csak lehet. Most egy nagyon mérgező környezetben vagy, de mivel a párod nem akar menni, így gondolom te sem fogsz.
De amúgy elgondolkodtato , hogy párod miért szarja le a bajodat úgymond. Miért veszi semmibe...
#19 igen, én is így gondolom.
Tényleg most b.ssza el az életet, ha ilyen csavoval marad.
De mi hiába írunk bármit, úgyis neki kell megtapasztalnia a saját bőrén..(ha már a jeleket nem vette észre).
Aztán persze az is lehet, hogy a babavarobol vettek a házat, akkor meg már le is kötötte az egész életét kb, mint oly sokan 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!