Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Velem van a baj? Mitévő legyek?

Velem van a baj? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a férjem szülei soha nem fogadtak el. Mindigbaj volt ha náluk voltam, de az is baj volt ha pl nálunk voltunk kezdetben a párommal. (Persze ez mind a hátam mögött,szemembe sosem mondtak semmit, de végül megtudtam, ők mai napig nem tudják hogy tudom hogy ellenség voltam első perctől..) Eleinte elengedtem ezeket a dolgokat. Próbáltam a kapcsolatomra koncentrálni, időközben mintha javult volna a dolog az anyósékkal való kapcsolatot illetően. És rendesek lettek velem, végül ide költöztem a munkahely miatt (ők ajánlották fel), ide költöztem abban a hitben élve hogy ha eddig jobban alakultak a dolgok mint az elején, akkor mar csak jobb lehet, úgy éreztem megszerettek. Alkalmazkodtam mindig mindenben. Próbálkoztam jobban nyitni feléjük. De eltelt egy kis idő. És újra elkezdett romlani a kapcsolat mindenféle ok nélkül. Már nem számított hogy ki mit mond, mit tesz velem, pedig úgy gondolom semmi rosszat nem tettem ellenük. Vettünk egy házat azt újítgatjuk, de mire a végére érünk 1év biztos lesz. Nem tudom mit tehetnék, a férjem albérletbe nem akar menni. Igazából lehetőség sincs sok, ami lenne az is messze a munkahelyeinktől, úgy érzem sok sokmimdent megtettem a kapcsolatunkért és ennyit megérdemelnék, hisz már 3 éve itt lakunk, anyósék nem akarják hogy elmenjünk mert "minek" meg szerinte annyira életképtelenek vagyunk hogy nem fogunk tudni boldogulni a különéléssel sem. 3 éve lakunk itt, talán az első pár hónap lehetett jó.. azóta ilyen hangulatingadozások vannak folyamatosan. Egyszer normálisak utána nem. Mar bánom hogy ide költöztem, de nagy harag lenne abból ha elmennénk albérletbe. Tudom, hisz sógornőm elment albiba (ő is itt lakott egy ideig), és baj volt, baj volt az is hogy gyakran jart a családjához, mert "csavarog állandóan" .. nem hiszem hogy ezek normális dolgok, de csak én vagyok ilyen gyenge ember, hogy hagyom hogy ezt csinálják velem, közbe pedig tönkre teszem magam. Úgy gondolom nem tettem semmi rosszat hogy olyan bánásmódot kapjak ami nem jár. Próbálnak alázni (férjem ebből mit sem lát vagy nem akar látni) állandóan rosszak vagyunk, gonoszak vagyunk, élettelenek vagyunk. Megfordult a fejemben hogy nem akarják hogy itt lakjak, de akkor miért hisztiznek ha el akarunk menni?! Gyűlölnek, úgy érzem ok nélkül, fáj nagyon, és tönkre fogok menni. Mert minden napom erről szól, minden nap ezen örlődök.. hatalmas hiba volt ideköltöznöm... néha úgy vissza szólnék, de tudom nincs jogom mas házában osztani az eszet. Úgy érzem az is baj hogy élek. Köszönni nehezükre esik, úgy tesznek néha mint aki nem hallja. Kérdezek "miujság?" A lehető legflegmább módon "semmi" ha kivan takarítva, megvan főzve, kivannak mosva a ruhák, de 2 db tányér van a mosogatóba, akkor "senki nem képes észre venni a mosatlant". És egyszerűen olyan butának gondol anyuka, de le is néz, mivel nem olyan túl jó csaladi múltam van (nem az én hibámból) sokat sirtam miattuk, és fáj hogy olyan mintha a férjemet nem erdekelné. Nyilván nem panaszkodok neki soha, de ha elsírom magam megkérdi mi a baj elmondom és nem nagyon látok erdekeltséget.. fáj. Higy ilyenek velem.
2021. ápr. 29. 21:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
90%
Tetőcsere után én biztos, hogy költöznék. Az áram megoldható egy hosszabbítóval amíg vésnek/kábeleznek, a víz/wc nehezebb, de mi is (és még rengetegen) felújítanak úgy, hogy bent laknak - abba nem rokkan bele a kapcsolat, sőt.
2021. ápr. 29. 22:01
 12/63 Savlekotő ***** válasza:
90%
Addig tököltök hogy mire elkészül a ház lehet szét mentek.. Mert a pasi most se nagyon áll ki már érted,neki kényelmes így is.
2021. ápr. 29. 22:04
 13/63 A kérdező kommentje:
Csak az vigasztal hogy maximum egy év...
2021. ápr. 29. 22:13
 14/63 anonim ***** válasza:
85%
ezzel a pasival hosszótávon nem fogsz semmire se menni.majd rájössz, ha gyerek is lesz, de akkor már duplán képtelen leszel szabadulni.épp most cseszed el az életed....
2021. ápr. 29. 22:17
 15/63 anonim ***** válasza:
87%

Ismerős szitu. Az én anyósom beszólásai sokszor a semmiből jöttek, és mivel én tök naiv és alapvetően jóhiszemű ember vagyok, ezért sokszor le sem estek ezek a dolgok, h nekem célozta. Aztán miután jobban kiismertem, onnantól persze már sokszor paranoid módon be is képzeltem dolgokat helyzetekbe, amik ott sem voltak.

Elköltöztünk,mindenkinek ez a legjobb. A párodat kell magad mellé állítanod, ha ez nem megy, akkor sanyarú sors vár rád.

2021. ápr. 29. 22:23
 16/63 anonim ***** válasza:
81%

Az is hülye, aki anyóshoz-apóshoz költözik.

Én inkább életemben nem dugnék többet, de akkor se, soha.

2021. ápr. 29. 22:24
 17/63 anonim ***** válasza:
83%
Most megmondom előre, mindig lesz valami, ami miatt nem költöztök soha, mert anyuka akkor mit szólna.
2021. ápr. 29. 22:43
 18/63 anonim ***** válasza:
59%

Én nem értem ezt a sok nőt, aki ide írja ki a baját és kb 90%-ban az a bajuk, hogy anyosekkal élnek és nem jönnek ki.

De mégis mit vártok?

Más a párjával 20x meggondolja, hogy osszekoltozzon-e, nemhogy egy komplett családhoz beköltözzön.

Soha életemben nem jutott volna eszembe anyosomekhoz költözni. Persze, jó lett volna, hogy nem kell költeni alberletre, de 20on X évesen nehogymar ne meztelenkedgessek otthon vagy szexeljünk bárhol, ahol úgy gondoljuk.

Vagy ha épp szarunk a msogatasra este abból baj legyen stbstb..

Egyszerűen nem egészséges.

Nálunk is voltak bajok anyosekkal, de pár hetente egy ebédet kibírok, a páromat sem piszkálom azzal, hogy érzem a burkolt beszólásokat stb.

Abszolút el tudom engedni a fülem mellett, mert tudom, H 2ora múlva már úgyis a saját, nyugis környezetemben leszek, a férjem pedig ne haragudjon a szüleire azért, amilyenek.

Idősebbek, hazsartosab emberek már a szülők. Nem tudnak úgy alkalmazkodni.

Te most nem tudsz mást csinálni, csak tűrni igazából. Én valahogy megpróbálnék visszahúzódni. Megcsinalnam, amit meg kell, de nem kérdezném meg H mi a helyzet stb. Elmennek a szobámba, behuzodnek vagy elmennek barátokhoz amikor csak lehet. Most egy nagyon mérgező környezetben vagy, de mivel a párod nem akar menni, így gondolom te sem fogsz.

De amúgy elgondolkodtato , hogy párod miért szarja le a bajodat úgymond. Miért veszi semmibe...

2021. ápr. 29. 23:36
 19/63 Savlekotő ***** válasza:
58%
Előző mert neki totál kényelmes fix puni,mama hotel stb kánaán,én szerintem se fogtok ti költözni,mert az már a pasinak nem lesz kánaán.
2021. ápr. 29. 23:41
 20/63 anonim ***** válasza:
66%

#19 igen, én is így gondolom.

Tényleg most b.ssza el az életet, ha ilyen csavoval marad.

De mi hiába írunk bármit, úgyis neki kell megtapasztalnia a saját bőrén..(ha már a jeleket nem vette észre).

Aztán persze az is lehet, hogy a babavarobol vettek a házat, akkor meg már le is kötötte az egész életét kb, mint oly sokan 😕

2021. ápr. 29. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!