Érdekelne a véleményetek a 40 éves fiú és anyja kapcsolatáról?
Velemenyetek érdekelne azzal kapcsolatban, hogy barátom közel 40 éves, egy faluban élünk a szüleivel.
Az anyja minden reggel meleg reggelit készít neki, és a további etkezesekre is mindig athivja/ áthívná. Ilyenkor talál, kiszolgál, minden ami a kajával jár.
Nyilván én is készítek itthon kaját, jól főzök nem ezzel van a baj. És van, hogy amit én készítek kaja megy ki a kukába, mert ő máshol fogyasztotta a vacsorát, amire én az ő adagját is számoltam.
Engem eléggé zavar, hogy az anyós ennyire benne van a fia etkezteteseben.
És itthon felém is van egy ilyen elvaras, hogy tegyem elé az asztalra a kaját, ha hideg kaját enne, akkor én csináljam a szendvicset stb.
Ez nekem nyilván nem tetszik, mert van elég dolgom ezen felül is, és szerintem ő is meg tudja csinálni, de mivel az anyja ehhez szoktatta így nem tudom ezt "kinevelni" belőle.
Most el kellene fogadnom az ő kapcsolatukat, hogy az anyja ezzel segíti őt, és beallni ugyanebben a Sorba, vagy kiallni amellett, hogy amit tudsz készítsd el magadnak, nem egy nehéz feladat?
40 éves és "fiú"...???? Középkorú FÉRFI!!!
Hány éves korodban ismerkedtetek össze? Hány éve éltek így együtt?
Most belegondolva, ahogy anyuci pici fiacskája reggel fékkel, felöltözik, és csak azért, hogy reggeliztem, átmegy anyucihoz. Nem tudom milyen messze laktok egymástól, de én még a 2.szomszédig sem mennék el, mert annyi idő alatt egy komplett reggelit összedobok otthon kényelmesen akár pizsiben. Hallod? Én menekülnék ilyen pasi elől.
Mond meg a párodnak hogy ott az a szokás, hogy ki szolgálják, nálatok meg nincs házi cseléd.
jezusom ez hany eve megy mar nalatok?
nem foznek ra semmit, egyen az anyjanal, sot hozzon nekem is haza onnan :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!