Hogyan kezeljem azt, hogy semmibe veszik a lányaimat?
Két lányom van, imádom őket. A szüleim elég sajátos gondolkodásúak,csak az a jó nekik amit ők kigondolnak.
Mikor a feleségem terhes lett, tudtunkra is adták, hogy nem örülnek, ők nem így tervezték.
Nagyon rosszul esett, főleg hogy a mellettük lévő tanyán élünk mert közösen gazdálkodunk, én velük dolgozom.
Végül csak megnyugodtak, azóta már úgy mondják, hogy szeretik a gyerekeket.
De sajnos mióta a gyerekek megvannak nagyon beleártották magukat az mi életünkbe. Feleségem folyamatosan bántották eleinte miért úgy neveli a lányunkat ahogy.
Ezért is döntöttünk úgy hogy elköltözünk.
A szüleim nagyon összetartó család (saját magukról ezt mondják), de az igazság hogy mindenkinek van egy olyan családtag akivel a másikat kibeszéli.
Na mi a feleségemmel nem ilyenek vagyunk. Ezért mi sokszor lemaradtunk ezekről a közös eseményekről, ha ott voltunk se mentünk bele ezekbe a beszélgetésekbe. Így a kommunikáció alapszintű lett és az érintkezés is. Viszont az egyik unokatesóm fia mióta az megszületett apámék szemében a minden. Anyám a pótmama. Egyik nap jött hozzánk apám egyik ismerőse, és kérdezte hogy vannak az unokák. Mert azt hiszik amúgy az emberek hogy ők tényleg mennyire szeretik az unokákat, mennyit foglalkoznak velük.
Apám 2-3 mondatot bírt elmondani a saját unokáiról, majd felhozta, hogy van az a másik fiú. Az milyen szuper kölyök. Itt volt az a pont hogy felállok, de nem akartam jelenetet rendezni mert így a háttér dolgok nélkül nem értené senki sem.
Valaha lesz ez másként? Olyan rossz hogy a gyerekeimet semmibe nézik. Ti mit tennétek s helyemben?
És ha a szülei? Nekik miért kellene elmondani, hogy védekezés nélkül szexelnek??
Nem fog változni.
"Ők akkor azt mondták, főleg anyám, hogy 47 évesen még fiatal a nagymama szerepre"
kit érdekel? :D most komolyan
Legközelebb halál nyugodtan rendezz jelenetet! Aztán vonuljatok el, és kész. Én megmondanám, ha keresnek, hogy nem akarok a továbbiakban a terhükre lenni a családommal. Ez nálam zéró tolerancia és kész.
Nem kell eltűrnöd, hogy megbántsanak téged, a feleséged, a lányaid.
Ha a feleséged részéről rendben vannak a nagyszülők, szeretik a gyerekeket, ahogy kell, akkor koncentráljatok arra, a te szüleidet pedig tegyétek parkoló pályára. Talán ha ti is úgy álltok hozzájuk, ahogy ők a lányaitokhoz, akkor elkezd derengeni nekik valami, de sajnos valószínűbb, hogy nem. :( Én addig is frankón áradoznék a másik oldali nagyszülőkről a jelenlétükben, csak hogy érezzék, milyen is az, amikor ők nem elég jók.
Ti akartátok. Nem tudom, miért titok a szülők előtt, hogy szeretnétek már gyereket vállalni. Kimaradtatok a közös programokból, elköltöztetek, mert nem akartatok velük kapcsolatot.
Ja, hogy ha ők nem akarják, az viszont baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!