Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz, hogy eldugult...

Ez nagyon gáz, hogy eldugult a budi?

Figyelt kérdés
Párom a múlt hétvégén felvitt a szüleihez bemutatni. Az apja kérdezte, hogy iszok-e vele kávét. Elég erősre főzte, nekem meg az erős kávétól nagy wéceznem kell. Elmentem hát budira, egy szép nagy adagot tettem ki. De amikor lehúztam a budit, elkezdett feltelítődni és nem ment le a víz. Lehúztam mégegyszer, hátha leviszi, de csak kiöntött a csészéből az a barnàs lé. Nem szóltam senkinek, csak kisunnyogtam és leültem újra közéjük. Később bement az anyja, és hallom hogy mondja hogy màr megint eldugult a wéce. Én meg csak vörösödtem, mert tudták biztos hogy én voltam. De nem szóltak semmit. Többet nincs pofám elmenni hozzájuk vasárnapi ebédre, biztos most azt gondolják hogy idejött ez a pasi, azt bewécézett akkorát, hogy eldugult az egész budi. Nagyon égő a szitu.

2021. márc. 11. 12:20
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
de ugye nem a nyelével lefelé használtad?:D
2021. nov. 16. 05:28
 42/42 anonim ***** válasza:
Nem 😂 bár tőlem az is kitelik...
2021. nov. 16. 05:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!