Ez nagyon gáz, hogy eldugult a budi?
Na, megint az eldugultvécés troll...
Minden héten kiírja különböző körítéssel... :-D
23 éves vagyok és nem írok házi feladatot, mert már dolgozom.
Kedves első kommentelo, tudom hogy nagyon unatkozol és nagyon vicces akartál lenni a beszolasoddal de elárulom hogy nem jött össze. Szerintem inkább te kellene házit csinálj ahelyett hogy ilyen semmi válaszokat írsz.ne felejtsd el lehetsz teis ilyen helyzetbe. Undorító ahogy viselkednek a te fajtatok ezen az oldalon. Névtelenül könnyű nagynak lenni :)
Kedves kérdező. Megertem a helyzetetet, de valószínűleg ha azt mondták hogy nem először fordult elő akkor inkább a WC szar kicsit ott náluk. Nézd ez emberi dolog, nincs mit szégyellni rajta, a szülei se ez alapján fognak megítélni téged. Szerintem tekints erre egy kis bakikent s engedd el. Mellesleg nekik kellene rendes wct csinálni. Nyugi
Szerintem kamu, mert eleve úgy gyártják a vécéket hogy ne tudjon túlfolyni, tehát maga a tartály csak annyi vizet tud tárolni, amennyi belefér a vécécsészébe akkor is, ha eldugul és nem megy le.
Másrészt olyan ember csak a filmekben van aki ahelyett hogy szólna a problémáról, "kisunnyog" és jópofizik tovább a családdal.
Hát képzeld el, túl tud csordulni.
Miért te mit tettél volna a helyembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!