Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz, hogy eldugult...

Ez nagyon gáz, hogy eldugult a budi?

Figyelt kérdés
Párom a múlt hétvégén felvitt a szüleihez bemutatni. Az apja kérdezte, hogy iszok-e vele kávét. Elég erősre főzte, nekem meg az erős kávétól nagy wéceznem kell. Elmentem hát budira, egy szép nagy adagot tettem ki. De amikor lehúztam a budit, elkezdett feltelítődni és nem ment le a víz. Lehúztam mégegyszer, hátha leviszi, de csak kiöntött a csészéből az a barnàs lé. Nem szóltam senkinek, csak kisunnyogtam és leültem újra közéjük. Később bement az anyja, és hallom hogy mondja hogy màr megint eldugult a wéce. Én meg csak vörösödtem, mert tudták biztos hogy én voltam. De nem szóltak semmit. Többet nincs pofám elmenni hozzájuk vasárnapi ebédre, biztos most azt gondolják hogy idejött ez a pasi, azt bewécézett akkorát, hogy eldugult az egész budi. Nagyon égő a szitu.

2021. márc. 11. 12:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem írd meg a házi feladatodat, aztán gyakoroljál holnapra. (Látszik, hogy távoktatás van.)
2021. márc. 11. 12:23
 2/42 anonim ***** válasza:
37%
ja, hát illő lett volna szólni, de szerintem az sokkal nagyobb gáz, hogy nem képesek szólni, hogy el szokott dugulni a wc
2021. márc. 11. 12:25
 3/42 anonim ***** válasza:
92%

Na, megint az eldugultvécés troll...

Minden héten kiírja különböző körítéssel... :-D

2021. márc. 11. 12:26
 4/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt ott pumpa? Vagy nem ismered?
 5/42 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok és nem írok házi feladatot, mert már dolgozom.

6/42 anonim ***** válasza:
16%

Kedves első kommentelo, tudom hogy nagyon unatkozol és nagyon vicces akartál lenni a beszolasoddal de elárulom hogy nem jött össze. Szerintem inkább te kellene házit csinálj ahelyett hogy ilyen semmi válaszokat írsz.ne felejtsd el lehetsz teis ilyen helyzetbe. Undorító ahogy viselkednek a te fajtatok ezen az oldalon. Névtelenül könnyű nagynak lenni :)

Kedves kérdező. Megertem a helyzetetet, de valószínűleg ha azt mondták hogy nem először fordult elő akkor inkább a WC szar kicsit ott náluk. Nézd ez emberi dolog, nincs mit szégyellni rajta, a szülei se ez alapján fognak megítélni téged. Szerintem tekints erre egy kis bakikent s engedd el. Mellesleg nekik kellene rendes wct csinálni. Nyugi

2021. márc. 11. 12:28
 7/42 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem kamu, mert eleve úgy gyártják a vécéket hogy ne tudjon túlfolyni, tehát maga a tartály csak annyi vizet tud tárolni, amennyi belefér a vécécsészébe akkor is, ha eldugul és nem megy le.

Másrészt olyan ember csak a filmekben van aki ahelyett hogy szólna a problémáról, "kisunnyog" és jópofizik tovább a családdal.

2021. márc. 11. 12:29
 8/42 A kérdező kommentje:
A pumpát soha nem használtam még. Nem vagyok hozzászokva az ilyen wckhez.
2021. márc. 11. 12:30
 9/42 anonim ***** válasza:
93%
Otthon kertvégi buditok van? :-DDDD
2021. márc. 11. 12:32
 10/42 A kérdező kommentje:

Hát képzeld el, túl tud csordulni.

Miért te mit tettél volna a helyembe?

2021. márc. 11. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!