Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz, hogy eldugult...

Ez nagyon gáz, hogy eldugult a budi?

Figyelt kérdés
Párom a múlt hétvégén felvitt a szüleihez bemutatni. Az apja kérdezte, hogy iszok-e vele kávét. Elég erősre főzte, nekem meg az erős kávétól nagy wéceznem kell. Elmentem hát budira, egy szép nagy adagot tettem ki. De amikor lehúztam a budit, elkezdett feltelítődni és nem ment le a víz. Lehúztam mégegyszer, hátha leviszi, de csak kiöntött a csészéből az a barnàs lé. Nem szóltam senkinek, csak kisunnyogtam és leültem újra közéjük. Később bement az anyja, és hallom hogy mondja hogy màr megint eldugult a wéce. Én meg csak vörösödtem, mert tudták biztos hogy én voltam. De nem szóltak semmit. Többet nincs pofám elmenni hozzájuk vasárnapi ebédre, biztos most azt gondolják hogy idejött ez a pasi, azt bewécézett akkorát, hogy eldugult az egész budi. Nagyon égő a szitu.

2021. márc. 11. 12:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
82%
Ne bantsatok, leirta,hogy nincs hozzaszokva az ilyen WC-hez.Otthon bokor moge jarnak,azt tenyleg ott hagyhatjak mint eb a sza*rat.
2021. márc. 11. 15:21
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy egyenesben féltél közölni, hogy ”sajnálom, de akkorát kuláztam, hogy eldugult a wc és kifolyt a xar", szerintem senki nem ezt várta volna tőled.

Az nem jutott eszedbe, hogy a párodat félrehívod és neki szólsz?

Ketten elrendeztétek volna gyorsan, a szülőknek meg fel sem tűnt volna a dolog.

Az meg, hogy felnőtt férfi (?) létedre nem láttál még wc pumpát, aminek a használatát kb. 2-3 perc alatt egy óvodás is elsajátítja, hát...ez talán még az alapsztorinál is égőbb.

2021. márc. 11. 17:16
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

22: vajon a kérdező maga Maugli??? :-O :_O

Ilyen nincs, hogy 2021-ben valaki még nem is hallott wc-pumpáról...

Még ha otthon kerti budiba járnak, akkor is járhatott iskolába, ismerősnél, rokonoknál.....

KÉptelenség!

2021. márc. 11. 17:21
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Budizilla. 🤣🤣
2021. márc. 11. 17:45
 25/42 A kérdező kommentje:
De láttam már pumpát, tudom mi az. De a használatával gondba lennék, nem használtam még soha. Nem ismerem. Azt tudom, h vmi gumiharang van a végén, de azt hova kell rakni, vagy mit kell vele csinálni, nem tudom.
2021. márc. 11. 18:04
 26/42 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen megértelek. Nagyon égő. Hasonló helyzetben én is voltam már.nem most volt már de a mai napig kísért. 15 éve kb.az akkori barátom családjaval a Balatonon nyaraltunk. Többen voltunk. Anyuka apuka unokatestvérek és az ok szüli. Szóval jó sokan egyrakason. Nos én idegen helyen nem tudok nagy wc- re menni. Csak napok után. Akkor is így történt. Egy reggel direkt korán mentem mert a családjának is ment a hasa kávétol így siett. Na meg azért is mert székrekedésen volt már és tudtam hogy sokáig kell üldögélnem. Jó sok időre sikerült a dolgom elvégezni így már sorba álltak az ajtó előtt. Hát a kaki nem ment le hanem eldugitotta. Pumpalhattam én....azt értem el vele hogy szetnyomondott és minden tiszta sz.r lett. A víz a xseszebol kifolyt elárasztva a bundit. A szag irtózatos volt. Nem tudtam mit tegyek így mint aki jól végezte dolgát kiblattyogtam majd a közeli erdőben sírtam. Soha de soha nem történt ilyen velem. Szarosnak csúfoltak utaba
2021. márc. 11. 19:51
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

3-as: Na, megint az eldugultvécés troll...

Minden héten kiírja különböző körítéssel...

Pontosan, én is emlékszem rá, egyszer már olvastam.

6-os: Kedves első kommentelő, tudom hogy nagyon unatkozol és nagyon vicces akartál lenni a beszólásoddal, de elárulom, hogy nem jött össze. Szerintem inkább te kellene házit csinálj ahelyett, hogy ilyen semmi válaszokat írsz. ne felejtsd el, lehetsz te is ilyen helyzetbe. Undorító, ahogy viselkednek a te fajtatok ezen az oldalon. Névtelenül könnyű nagynak lenni.

Márpedig igaza van, írták már ezt. Akkor is lehordták, joggal, hogy lapít, mint a szarja a fűben, és nem szól róla. Sőt, meg se próbálja kitakarítani. Tehát volt ez már egyszer.

2021. márc. 11. 21:04
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszer már kiírtad, csak más formában és más témakörbe.
2021. márc. 12. 11:45
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

"Budizilla" :DDD

Nem tudom kamu-e, de velem vendégségben történt ilyen.

Feljött a szar is, a pumpa nem ért semmit. Ráadásul akkoriban elég duci (kövér na) voltam, tuti azt gondolhatták, hogy jól bezabálhattam és telifostam a vécét.

Normálisan kezelték a szituációt. Nem vagyok hülye, tuti röhögtek rajtam amúgy.

2021. márc. 13. 00:48
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja kamu :(
2021. márc. 13. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!