Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nagyon gáz, hogy eldugult...

Ez nagyon gáz, hogy eldugult a budi?

Figyelt kérdés
Párom a múlt hétvégén felvitt a szüleihez bemutatni. Az apja kérdezte, hogy iszok-e vele kávét. Elég erősre főzte, nekem meg az erős kávétól nagy wéceznem kell. Elmentem hát budira, egy szép nagy adagot tettem ki. De amikor lehúztam a budit, elkezdett feltelítődni és nem ment le a víz. Lehúztam mégegyszer, hátha leviszi, de csak kiöntött a csészéből az a barnàs lé. Nem szóltam senkinek, csak kisunnyogtam és leültem újra közéjük. Később bement az anyja, és hallom hogy mondja hogy màr megint eldugult a wéce. Én meg csak vörösödtem, mert tudták biztos hogy én voltam. De nem szóltak semmit. Többet nincs pofám elmenni hozzájuk vasárnapi ebédre, biztos most azt gondolják hogy idejött ez a pasi, azt bewécézett akkorát, hogy eldugult az egész budi. Nagyon égő a szitu.

2021. márc. 11. 12:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
91%
10, nyilván szóltam volna hogy baj van. Nem vagyok egy féreg hogy ott hagyjam mint eb a szaharát, meg annyira ostoba sem, hogy azonnal megalapozzam a szülőkkel a rossz kapcsolatot.
2021. márc. 11. 12:37
 12/42 anonim ***** válasza:
74%

Vizuális típus vagyok, úgyhogy kb előttem van a jelenet anyóstól, mindenestől, köszönöm az élményt, nagyon jót röhögtem 😂

Egyébként nincs para, kicsit előrehoztad a szarpertut a családban, mi van akkor? Ha be akarnak fogadni, ez egy jó teszt rá :D

2021. márc. 11. 12:43
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem az zavarna, hogy eldugul a budi, hanem hogy a lányom egy akkora sudribunkó sutyerák paraszttal van együtt, aki miután teleszarja a budit és az eldugul, majd kiönt a padlóra a kakás víz, nem szól egy szót sem, hanem leül jópofizni és lapít.

Nem hiszem, hogy direktben nem szóltak, ha már megszokták, hogy előfordul, lehet eszükbe sem jut, hogy aki erről nem tud, annak szólni kellene.

Komolyan a kiömlött végtermékeddel vegyült vízben úszott a padló és leülsz dumálni? Melyik barlangból jöttél?

Tök mindegy milyen wc-hez vagy szokva, alap, minimális logika és helyzetfelismerés, hogy ha jön fel a víz és nem megy le semmi, nem szőke nő módjára küldeni rá még egy adag vízet, hanem megpróbálni elhárítani a dugulást, aztán ha nem jön össze szólni.

A wc pumpa is egy igen érdekes szerzemény valóban, egy 50-es intelligencia szint felett szerintem egy 7 éves is levágja elsőre miképp kell használni.

Ez az ami zavarna, ha a kérdés valós lenne, vagy tényleg az, hogy a lányom egy taplóval állt össze, aki egyrészt nyilván rém ostoba, ha egy ilyen hihetetlenül alap szituációt, mint az eldugult budi, amelynek elhárításához köztudottan legalább atomfizikai ismeretek szükségesek sem bír kezelni, vagy ha már nem tudja, legalább kommunikálni volna képes, de még az sem megy neki. Bónusz még igénytelen és sunyi is mellé.

2021. márc. 11. 12:51
 14/42 anonim ***** válasza:
92%

"csak kisunnyogtam és leültem újra közéjük"

:DD

2021. márc. 11. 12:57
 15/42 anonim ***** válasza:
89%
Ez tuti kamu, de legalább vicces.😂
2021. márc. 11. 13:10
 16/42 anonim ***** válasza:
90%
Vótmá
2021. márc. 11. 13:14
 17/42 anonim ***** válasza:
71%
De jót nevettem😂😂Ha tényleg így jártál az elég ciki de mostmár mindegy,túl vagy rajta.Jól bemutatkoztál komám🤣🤣Viccen kívül,lehet hogy nem is gondolják hogy te vagy a ludas a klotyi problémában főleg ha gyakori a dugulás,szóval nyugi.Legközelebb ne menj el náluk a budira😋😋Vagy a pumpa még jó ötlet
2021. márc. 11. 13:22
 18/42 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintem kamu, mert eleve úgy gyártják a vécéket hogy ne tudjon túlfolyni, tehát maga a tartály csak annyi vizet tud tárolni, amennyi belefér a vécécsészébe akkor is, ha eldugul és nem megy le."

Nem így van. Ha többször lehúzza, mint ahogy írta is, evidens, hogy tulcsordul.

2021. márc. 11. 13:42
 19/42 anonim ***** válasza:
96%
18, viszont ahhoz meg már extrém hülyének kell lenni, hogy ha látja hogy nem megy le és teli van, akkor még ráhúzzon egyet.
2021. márc. 11. 13:47
 20/42 anonim ***** válasza:
89%

19!

Ez nem kérdés, hiszen leírta, hogy ezt csinálta.

2021. márc. 11. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!