Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eldugult a 2t motornak a...

Eldugult a 2t motornak a kipufogója?Mitől lehet ilyen? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok,most került rá a motoromra már kb 2 hónapja egy új 50 es hengerszett,sajna 2 órát járattam alapjáraton és nem megy csak full gázzal meg ha állandóan kipörgetem 11 ezerig,tehát a menetteljesitménye az kb 8 ezertől 11 ezerig van mert az alatt visszalassul és régen nem volt ilyen az előző hengerszettel.(egy kisebb emelkedőn alig megy fel 40 el és csak maximálisan)

Hidegen is csak 100 adik próbálkozásra indul amíg el nem éri a 25 fokot az inditozásokkal,az alatt mindig el is indul csak 5 mp után lefullad.Már mindenhogy be lett állítva a karbi ennél jobban nem lehet.

Azt még hozzátenném hogy az első blokkösszerakáskor befolyt a váltóolaj a kipufogóba és úgy jarattam 2 órát,a szerelő szerint 1 liter volt benne.

Szerintetek mitől lehet ilyen,valószínű hogy eldugult a kipufogója?És ha igen akkor hogy kéne kiégetni,van olyan szerelő aki bevállal ilyet vagy máshoz kell vigyem?

Menet közben ha nyélgázzal megyek sokat akkor azzal mekkora sikerrel járok?

A válaszokat megköszönném,mindegyiket felpontozom ha értelmes!

2t yamaha tzr ről van szó!

2021. jan. 31. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Ne légy már ennyire béna, ha sok olaj van benne az kifog folyni ha leszereled és aztán meg tölts bele benzint és gyujtsd meg.
2021. jan. 31. 18:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom hogy az nem szakszerű eljárás ha meggyujtod de ha te mondod

Azon gondolkodom hogy felmelegitsem e a kipufogót valamivel és utána indulnék el vele az jó ötlet?

Különben ha a henger 50 C akkor a kipufogó még jéghideg szóval gondolom hogy elég sok olaj lehet benne

2021. febr. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!