Miért ilyenek a fiús anyukák?
10-es. Valóban nem kötelező, de még mindig nem kaptam meg a választ a kérdésemre, hogy miért? Biztos kell találkozniuk ilyenolyan alkalmakkor, nem lenne jobb, ha nem gyomorgörccsel kéne végigcsinálni ezeket a találkozókat, hanem jó hangualatban? Mi a cél ezzel az egésszel?
3-as: nem lesz fiam.
"Onnan hallottam, hogy tönkretette a fia 10 éves kapcsolatát, azzal, hogy nem engedte, hogy külön költözzenek. A fiú konrétan életképtelen lett 35 éves korára"
Hát nem is tudom hogy mondjam.....de azért itt a fiú is ludas. Miért hagyta hogy az anyja tönkre tegye a kapcsolatot, ha az olyan jó volt? Lehet hogy az anyukák próbálkoznak de az már rajtad mulik hogy hagysz e utána vagy nem. Annak idején a férjem is megmondta anyósomnak hogy ha meg egyszer megszületik sem engedi hogy a kapcsolatába beleszóljon. Úgyhogy lehet anyuka akármilyen "anya oroszlán", ha nem engeded hogy a fejedre másszon akkor nem fog.
Kedves kérdező!
A te példádban nem igaz amit állítasz.
35 éves ember az minden csak nem fiú. Ott a “35éves fiúcskával” volt a gond. Nagyon komoly baj. Ilyen nincs hogy nem költözhetsz el. Olyan van hogy egy életképtelen paprika jancsi vagy és ráfogod anyádra az összes életképtelen sz.rodat. És még 60 évesen is anyádat szidod mindenért. Gondolom azért anyuka jó hogy fizesse a rezsit és mosson. Jegyezd meg, hogy mindenki a saját sorsa kovácsa és mindenért megkell harcolni. Nincs tökéletes kapcsolat és semmi sem egyszerű. Csak azt a nőt lehet elmarni az anyósnak aki hagyja. Ha hagyja a férfi és hagyja a nő. Ha ők rendben vannak szeretik egymást igazán akkor az anyós nem tehet semmit. Ezt tapasztalatból mondom. Úgy hogy a 35 éves agyban 15 éves fiú a hibás.
"tönkretette a fia 10 éves kapcsolatát, azzal, hogy nem engedte, hogy külön költözzenek"
ha a kisfiúnak lette volna tökei, akkor még mindig együtt lennének
Ezt én az egyke fiús anyukáknál tapasztaltam,kivétel nélkül.Én most 3 éve vagyok együtt a párommal,egyetlen fiú 40-es,de még a lakásból is ki vagyok tiltva.
Hol azt találta ki,hogy nemi beteg vagyok tuti,hol meg az elején még az én agyamat kezdte mosni,hogy szakítsak a fiával,mert megbánom stb.
Persze mikor kórházba került akkor jó lettem,jöjjek stb.Mentem is a barátom miatt,nem miatta.Amint felépült újra én lettem a közellenség.Szerintem ők szerelmesek a kisfiukba.
Egyébként ha már két fia van egy anyának ezt nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!