Miért ilyenek a fiús anyukák?
Figyelt kérdés
Többször hallottam már, meg tapasztaltam is, hogy a fius anyukák rettenetesen utálják a fiuk barátnőjét. Ez miért van? Biztos van valami pszichológiája. Azt akarják, hogy inkább ne legyen senkije a kisfiuknak és örökre mellettük éljen élete végéig?2021. márc. 7. 08:29
1/66 anonim válasza:
Ez nem így van. Nem tudom honnan hallottad.
2/66 anonim válasza:
Közeli ismerősödről van szó? Mennyire vagy bizalmas viszonyban a szóban forgó "fiús anyukával"?
3/66 anonim válasza:
Ha fiad lesz, megtudod.
Amúgy nem utáljuk, csak fenntartásaink vannak.
4/66 anonim válasza:
3- as: és mégis miért vannak fenntartásaid valakivel akit nem is ismersz? A lánynak is lehet fenntartása veled szemben?
5/66 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint amikor a lányos apukák gorombák a lányuk barátjával, úgy csinálnak, mintha az ő engedélyükkel járhatnának csak.
6/66 A kérdező kommentje:
Onnan hallottam, hogy tönkretette a fia 10 éves kapcsolatát, azzal, hogy nem engedte, hogy külön költözzenek. A fiú konrétan életképtelen lett 35 éves korára, semmit nem képes önállóan elvégezni. Nem túlzok, nem találom ki, nem álmodtam, ez megtörtént eset.
2-es: hálistennek semennyire.
2021. márc. 7. 08:49
7/66 A kérdező kommentje:
BTW a hármas hozzászólás bizonyítja, hogy ez egy létező jelenség, már csak azt szeretném tudni, hogy miért? Nekik jól esett volna, ha annak idején a férjük anyja megkeseríti az ő életüket? Vagy meg is keserítette és így egy másik, teljesen ismeretlen emberen állnak bosszút emiatt?
2021. márc. 7. 08:51
8/66 anonim válasza:
Anyám nagyon szereti a bátyáim barátnőit és nem volt egy pillanatig se semmilyen ellenszenv.
9/66 anonim válasza:
A lányomat meg bizonyára az apja féltené.
10/66 anonim válasza:
Egyébként a kislánynak sem kötelező kedvelnie engem. Nekem sem őt. Sőt, mást sem.
Szimpátia vagy van, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!