Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja elvinni mindig...

Miért akarja elvinni mindig az unokákat? Én parázom túl a dolgot?

Figyelt kérdés
Anyósom 45 percre lakik autóval. Nem felel meg neki nálunk látni az unokákat, el akarja vinni mindig magához a gyerekeket autóval. De komolyan ez a mániája. Pedig itt kap ebédet, nem csüngök a nyakán, addig legalább csinálom a házimunkát, míg játszik a gyerekekkel. Én meg parázok, mert nagymama korú, tök egyedül van egy másik városba két kicsivel. Az úton is történhet baleset neadjisten rosszul lesz. Mint legutóbb kiderült, elvitte a gyerekeket és nem főzött előre. Neki állt főzőcskézni és a másfél éves fiam magára hagyta a 4 éves lányommal 3 szobával arrébb a ház másik végében. Pont abban a korszakában a fiam mindenhová felmászott, mondtam is neki, hogy nagyon figyeljen rá. Erre büszkén mesélte, hogy elvoltak, úgyis meghallotta volna, ha baj van. De akkor minek viszi el őket? Sajnos a párommal se foglalkozott anno. Nem is jó a viszonyuk, ezért ritkán megyünk hozzá.
2021. febr. 18. 09:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Van egy egyszerű szó, három betűből áll: NEM. Ha megsértődik az az ő baja.
2021. febr. 18. 09:57
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy a gyerekek édesanyja. A ti döntésetek és felelősségetek a pároddal együtt, hogy hol vannak, ki vigyázhat rájuk, és milyen körülmények között. Teljesen mindegy, hogy anyós mit szeretne, ha ezt nem találod biztonságosnak, akkor nem engeded el a gyerekeket. Ennyi. Felnőtt ember vagy, meg kellene húzni a határokat a "parázás" helyett.
2021. febr. 18. 09:58
 3/34 anonim ***** válasza:
28%
Mindkét fél megérthető.
2021. febr. 18. 10:18
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem is engedem, csak állandóan nekem nyafog miatta, mert ő a házában akarja tudni a gyerekeket.🤦
2021. febr. 18. 10:19
 5/34 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is tisztán, világosan fel kell állítani a határokat, nem engeded el a gyerekeket hozzá és kész, ha ilyen. Mit tud tenni? Hisztizne, balhézna? Na és, kit érdekel? Legalább nem menne többet hisztizni neked.
2021. febr. 18. 10:21
 6/34 anonim ***** válasza:
84%

Te meg magad mellett akarod tudni őket, ahol biztonságban vannak. Nem tetszik neki, akkor nem megy. Nem kell elengedned őket.

Autóval megbízhatóan közlekedik?

2021. febr. 18. 10:33
 7/34 anonim ***** válasza:
82%
És akkor? Nyafogjon, kit érdekel.
2021. febr. 18. 10:38
 8/34 anonim ***** válasza:
87%

Azt, hogy szeretné elvinni a gyerekeket, megértem.

Hogy ilyen körülmények között te nem hagyod, azt is.

2021. febr. 18. 10:40
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekekért ti vagytok felelősek és ha valahol nem felel meg nektek, ahogy vigyáznak rájuk, oda nem kell engedned. Lehet az nagyszülő, szomszéd vagy barát, hozzátok képest ugyanannyira nincs joguk számon kérni (vagy nyafogni) amiatt, hogy nem értetek egyet.
2021. febr. 18. 10:54
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben ha hosszabb időre, mondjuk éjszakát is beleértve kell ezt elképzelni, akkor érthető, hogy el akarja vinni őket, de 1-2-3 órás találkozásért teljesen értelmetlen.

Én biztos nem adnám oda a gyerekeket hosszabb időre, mert még nagyon picik és ezt meg is mondanám, lehetőleg nyugodtan és udvariasan.

A többi már nem az én problémám.

2021. febr. 18. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!