Miért nehéz elengedni egy fiút és miért könnyebb egy lányt a szülőnek?
Ez a családban történt
Van egy bátyám (25) és egy nővérem 20 évesek,csak a bátyámnak van párkapcsolata.
Anyámtól folyton azt hallom,hogy jajj a nővéred már igazán találhatna magának egy jóravaló férjet,és kiköltözhetne már.
Bátyámnak mit mond: te vagy az egyetlen kicsi fiam, ügye itt maradsz anyáddal még nagyon nagyon sokáig.
Most ez egy kicsit furcsán lesz megfogalmazva,de néha úgy érzem mintha anyámnak olyan érzései lennének a bátyámmal kapcsolatban hát ilyen "szerelmi" ragaszkodó érzés, ez normális ? Miért alakul ki egy ilyen egy anyában?
Sok ilyet olvasok gyk-n,hogy a mennyem gondosz ellenem hangolja az egy szem pici fiamat...stb...
Egy anya miért nem tudja elvágni a köldök zsinórt a fiánál?. DE közben a lányt már tuszkolná ki az ajtón.
Olyan anyák, anyósok válaszát várom elsősorban akiknek elvették az egy szem pici fiát,mi zajlott le bennetek,miért nem tudjátok elengedni?
Jajj mert most elírtam egy szót már egyből kamu lenne hát nem
Csak jellemeztem anyámat és igen tudunk arról,hogy felvarratatta a melleit,itthon pihent vagy 1 hónapig mindent nekünk kellett csinálni addig nem volt titok
Az is benne van szerintem, hogy sokszor a meny-anyos konfliktus oka a haztartas/fozes/gyerekneveles. Altalaban szerintem egy no sokkal jobb neven veszi ezeket a tanacsokat a sajat anyjatol, illetve vele egyazon velemenyen vannak altalaban, hiszen az anyja haztartasaban nevelkedett, tole tanulta ezeket.
Persze sok anyos tulzasba viszi a beleszolast, a ferjnek meg nem annyira tunik fel -mivel neki meg o az anyja- es megy egybol, hogy mekkora papucs.
Persze ezek csak lehetseges okok, nem altalanos igazsagkent irtam.
Illetve ami meg jogos, itt mindig a no van kiakadva mert hetente akar tobbszor is kotelezo pofavizit van az anyoseknal, ezt nem csoda hogy tulzasnak erzik, de valamiert kevesebb olyan kerdes van hogy a no szuleihez kellene maszkalni. Vagy csak ennyire no tobblet van itt. 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!