Miért jó anyosomnak hazudoznia rólam?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk házasok a férjemmel. Nem martirkokdasbol de én sokmindent feladtam miatta. Sok pénzt keres és miután osszehazasodtunk mondta nekem hogy bevesz a cegebe es fizet utanam mindent nekem csak annyi lesz a feladatom hogy mossak főzzek takaritsak rá. Elsőre megorultem, naiv 22 evesen mert minden vágyam volt már az akkori munkahelyemtol szabadulni mert fizikai munkát végeztem részben és ízületi problémáim lettek amit később műteni is kellett. Házasság előtt a férjem gyerekeket ígért nekem, szép nagy családot. Azóta eltelt 7 év és húzza az időt, azt mondta pár hete hogy ő inkább már nem is akar gyereket mert már 43 éves. Mintha kihuztak volna a labam alol teljesen a talajt.... itt vagyok 34 évesen egy családi házban élem a mindennapjaimat boldogtalanul és még gyerekem se lehet ezek szerint amire kb 15 éves korom óta várok. És mellette van még egy hazsartos anyósom is akinek nem olyan rég talán 1 eve felvazoltam érthetően hogy nálunk miért nincs még gyerek. Erre ő az összes ismerősnek-rokonnak olyanokat beszél rólam hogy én miattam nincs még nálunk baba mert én annyira ellene vagyok a gyerekeknek és utalom a gyerekeket. Bármilyen dolgon nem egyezik a véleményünk a kisfiaval egyből nekem esik és beszologat nekem. Nem szoktam ide irkalni, de egyszerűen jó már kiirni a fajdalmaimat. Ugy erzem magam ebben a csaladban mintha mindenki fontos lenne csak en nem. A ferjem testverenek a felesegebesba lányuk meg egyenesen utal engem, lenez és kb a koszonesen kívül mást nem hajlandóak velem beszelni, de ez az elején is igy volt. Nagyon tonkretettem az eletem, tudom és azt is hogy errol csak en tehetek....2021. febr. 9. 08:03
21/24 anonim válasza:
Sajnos 1 dolog van amiben nincs kompromisszum :a gyerekvállalás
Ha ő úgy dönt nem kell neki akkor vagy elfogadod hogy nem lesz vagy tovább lépsz. Én úgy érzem hogy más problémák is vannak, a gyerek sem töltené be az űrt, és nem simítaná el a konfliktust. Anyós valószínűleg el akar távolítani mert látja hogy te nem tudod unokagyártásra bírni a fiát, gondolja majd friss husi sikert ér. Én nem helyedben lépnék a hazugság miatt, meg 1 élete van az embernek.
Mindezt mondom úgy hogy számomra ez az élet ideális lenne, mert nem akarok gyereket és szívesen lennék otthon stabil jövedelem mellett. De ez a te életed és láthatóan nem erre vágsz.
22/24 anonim válasza:
Nem lehet,hogy külföldön élsz kérdezõ, ha otthon élsz ez nagyon furcsa, hogy még nem léptél le.
23/24 anonim válasza:
A semmirekellő élősködőknek általában ez a sorsuk. Pár év alatt szarrá fonnyad a szépségük, vénlányok lesznek, szakmai tapasztalat nélkül. Coki van.
24/24 anonim válasza:
Te is jó ostoba vagy. Összejössz egy 40-es fazonnal és azt hiszed, kell neki bármid is a puncidon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!