Hogy lépjek túl az anyagi különbségeken?
Ez tényleg kamu. Na ne mond, az ismerkedés elején, de legkésőbb
a 3. talin leesik mindenkinek a másik anyagi helyzete.
És, nem, nem a látványos dolgoktól. Beszélgetésből!
Nem, nem esik szó számokról, fizetésekről, de akkor is lehet tudni.
Nem a pénzéért ment hozzá jó :)
Mikor a szüleinél voltál mit láttál?
Ne etesd az egereket
Választotál ennyi.
Hihetetlen, ti is csak szexelni jártatok össze az elmúlt x évben... legalábbis számomra elég hamar kiderült minden exemnél a család anyagi helyzete, mentalitása.
Mondjuk én figyeltem a családtagok által képviselt értékrendre, stb. így nem értek nagy meglepetések és még időben ki tudtam lépni a kapcsolatból.
Egyébként nyugi, ebből nemsoká válás lesz, mert az agyadra fognak menni anyósodék.
Bár én kerek-perec elküldtem volna őket a fenébe, mikor elkezdik szidni a szüleimet, de hát mások vagyunk.
"Erre mindig azt mondja hogy pénzen mindkettőt meg lehet venni, és pénzt adni jobb mert csak az a valami."
Én a második ilyennél közöltem volna, hogyha csak azért adja a pénzt, hogy utána felhánytorgassa, akkor köszönitek szépen, többet egy törött villát sem szeretnétek elfogadni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!