Hogy mondjam meg anyósomnak hogy nincs szükségem segítségre miután megszűltem? olvasd lennebb:
Tehát már megszületett a kisbabám néhány napja, azóta hozzánk költözött hogy segítsen.
Előtte többször is tudtára adtam hogy nem lesz szükségem segítségre, de amikor hazajöttünk a korházból láttam mennyire örul és kérdezte mikortól jöjjön. Nem akartam elvenni a kedvét igy azt mondtam hogy 1-2 napra nállunk aludhat ha akar babázni.
Azóta már majdnem egy hét eltelt és még mindig akar maradni. Zavar hogy mindent ö akar csinálni és több okból amit itt nem szeretnék kifejteni, a kérdés hogy mondjam meg neki hogy szeretnénk végre csak 3as-ban lenni ithon??
Megmondtam neki még aznap hogy szeretnénk hármasban lenni csak mi férjem és a baba estétől egy kicsit csak mi és majd eggyeztetünk telefonon mikor jöjjön.
Ezt így megértette szerencsére és elment harag nélkul - gondolom..
köszi minfenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!