Hogy mondjam meg anyósomnak hogy nincs szükségem segítségre miután megszűltem? olvasd lennebb:
Tehát már megszületett a kisbabám néhány napja, azóta hozzánk költözött hogy segítsen.
Előtte többször is tudtára adtam hogy nem lesz szükségem segítségre, de amikor hazajöttünk a korházból láttam mennyire örul és kérdezte mikortól jöjjön. Nem akartam elvenni a kedvét igy azt mondtam hogy 1-2 napra nállunk aludhat ha akar babázni.
Azóta már majdnem egy hét eltelt és még mindig akar maradni. Zavar hogy mindent ö akar csinálni és több okból amit itt nem szeretnék kifejteni, a kérdés hogy mondjam meg neki hogy szeretnénk végre csak 3as-ban lenni ithon??
12: aztán még negyven év múlva is ide írogatja ki a kérdéseit, hogy "miért utál az anyósom?"
:-D
Tök mindegy, nálunk például ha én küldeném el, én lennék a xar, ha párom, akkor is én, mert én beszéltem tele a fia fejét. :D
Nem kell neki ígérni semmit, mert akkor minden nap hívosgatni fog, hogy na mehetek? Csak egy kicsit...és úgyse fog nemet mondani a kérdező, mert ha az ember nem akar rosszban lenni a tukmálós anyóssal, nem mondhat állandóan nemet, akkor sem ha akar, mert különben kitör a vulkán. Nem mindenki ilyen, de ahol megszületik a gyerek, és anyós beteszi a seg*ét, anélkül hogy megkérdezné e akár 2 nap után, hogy mi van, maradjak e még, ott igenis van baj a fejben.
Mondjátok meg neki, hogy nincs szükség JELENLEG segítségre, szeretnétek hármasban lenni, nyugodtan haza mehet. Ha meg azt mondja hogy de marad, mert úgy nektek is jó lesz, akkor sem engedsz neki, hanem mégegyszer megismétled, hogy nem, nem szeretnénk ha maradna, hárman akarunk lenni, mindent megoldunk így is.
Ha engem zavar valaki, azt elküldöm és nem üzengetek fiacskával, kislánnyal, unokával, stb, mert FELNŐTT ember vagyok.
Anyós, ha akar úgyis megutál:
- mert én küldöm el
- mert a fia, hiszen ÉN beszéltem tele a fejét
Akkor nem tökmindegy? Ha ezen megsértődik, akkor úgyis én leszek a szmét meny. Amúgy meg kit érdekel, mit gondol?
A te hulyeseged miatt szivtad meg! Az elso ket hetben egyaltalan nem illik ratelepedni a nemreg szult Anyukara es egy ujszulottre (kesobb sem, de akkor mar konnyebb). Eloszor nektek harmatoknak kellene osszeszoknotok, aztan johetnek a babazni vagyok! Engem borzasztoan zavarna, hogy meg kell szoptatnom a babamat, erre Anyos tolja oda a pofajt es nez bennunket! Ufff...
Ferjed szoljon neki, hogy mar belejottel a dolgokba, most szeretnetek harmasban eltolteni nemi idot. Intezkedj mielobb, mert aztan a kezebol sem tudod majd kivenni a gyereked es hozza jobban fog ragaszkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!