Hogy mondjam meg anyósomnak hogy nincs szükségem segítségre miután megszűltem? olvasd lennebb:
Tehát már megszületett a kisbabám néhány napja, azóta hozzánk költözött hogy segítsen.
Előtte többször is tudtára adtam hogy nem lesz szükségem segítségre, de amikor hazajöttünk a korházból láttam mennyire örul és kérdezte mikortól jöjjön. Nem akartam elvenni a kedvét igy azt mondtam hogy 1-2 napra nállunk aludhat ha akar babázni.
Azóta már majdnem egy hét eltelt és még mindig akar maradni. Zavar hogy mindent ö akar csinálni és több okból amit itt nem szeretnék kifejteni, a kérdés hogy mondjam meg neki hogy szeretnénk végre csak 3as-ban lenni ithon??
Nagyon jó válaszokat irtatok mind.
20nak is igaza van.
Már teljesen ki vagyok.
Az anyám nem tud jönni, de ha jönne is, ö annyira tapintatós. Teljesen más , öt inkább kérni kell h maradjobn , másképp 1nap se aludna nálunk. És nem osztja az észt .
Anyósom pedig a sértődéseivel próbálja manipulálni -főleg a férjem ezért ö nem szívesen szol. De lehet ezt én rontottam el, ezért nekem kellene szolni..?
köszönöm, a férjem megjegyezte hogy nagyon jó volt h segített de most én már jól vagyok és mindent tudok csinálni. Nem akarta ezt igy elmondani az anyjának ,de én mondtam h hogyha nem teszi meg akkor nekem kell mondanom.
Remélem nem kérelteti magát g direktbe mondjuk meg neki.
"Ha engem zavar valaki, azt elküldöm és nem üzengetek fiacskával, kislánnyal, unokával, stb, mert FELNŐTT ember vagyok."
És a férj nem nagyfiú?
Miért mindig a nőknek kell intézkedni, ha anyósról-apósról van szó?
Sziasztok,nem dehogy vette. Többszőr is kb.7-8x elmondta a férjem h nincs szukségem segitségre. Majd hallom beszélt a férjével telon h jövőhétig marad.
Ma mondtam neki hogy szeretnénk 3asban is lenni de gyenge a felfogó képessége. Mondtam h az én rokonaim közűl jönne vki 1 napra mindössze, akkor gondolta itthagyja a ruháit és visszajön .
Mondtam neki hogy hármasban is szeretnénk lenni , de ö csak akkor hajlandó elmenni ha jön vki hozzánk.
A legjobban az zavar hogy a házamba intézkedik, főz egyfolytában, rendetlenít, mondtam h ne főzzön mindhiába.
Pár nappal ezelőtt abba is belekötött hogy miért járkálok annyit-saját házamba miért nem pihenek.
Miért nem eszek a főztjéből stb.
Majd azzal jött hogy biztos már nagyon unjuk őt-átment sajnálatba. Persze nem mondtunk semmit de akkor sem vette a lapot.
Mondta hogy ö nem akar olyan lenni aki ráakaszkodik másokra, csak nem látja hogy ö pont azt csinálja?
Köszi minden választ!
Utolsónak:
Sajnos vannak olyan érzéstelen emberek h befészkelik magukat és a saját anyja nem veszi komolyan ha a fia mondja csak akkor ha én mondom. Hiába mondta férjem h köszönjuk de nem kell többé a segítsége egyszerűen tette a süketet.
Én megkértem szépen ne főzzön a házamba , de ugyanúgy mintha falnak beszélnék
A kapunkhoz illik az ö kulcsuk is és hiába kértem h szoljon mielőtt jön, szemtelenűl csakbugy beállítnak kénye-kedvük szerint "segítség" címszóval.
Teljesen kimerítő volt ez szulés után, ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket?
Miért nem mondod neki, hogy most 1 hétre a te anyukád akar jönni?
A kapuban meg cseréljetek zárat!
Eszem megáll!(...pedig anyós vagyok)
A férjed növesszen már végre gerincet és mondja meg neki, hogy ma pakoljon össze, és ma este segít neki haza költözni.
A kapuban cseréljetek zárat most.
Te pedig drágám legyél már végre anyatigris, ha így hagyod magadat és nem vagy képes se a magad, se a gyereked érdekében kiállni, borzasztó életetek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!