Anyósomnak van igaza?
Anyósom állandóan beszólogat, hogy kiszolgáltatom magam a párommal, meg ha ilyen kényes vagyok már most (10 hetes vagyok), mi lesz később. Meg, hogy ők egész terhesség alatt kapáltak, a földeken szülték meg a gyereket, és mégis van 3 egészséges gyereke. Szerinte már most túlféltem a gyereket.
Igazából nem olyanokra kell gondolni, hogy ágyba hozza a reggelit, meg ugráltatom őt boltba.
Most pl hörgőgyulladásom van, és minden alkalommal ő viszi le a kutyát, hogy a hidegben ne legyen még nagyobb bajom. Pedig felváltva szoktuk.
Cipeli a nehezebb szatyrokat, én csak át ilyen teát, fűszereket, stb-t viszem, míg ő a húsokat, zöldségeket, meg minden nehezebb dolgot. De pl a tojást megint én viszem, mert ő fél, hogy összetöri, és nem nehéz.
A párom mellettem áll, mondja az anyjának, hogy ezeket akkoris megtenné, ha nem lennék terhes, mert nagyon beteg vagyok, 3 napja lázas vagyok, és fáj minden izmom, de csak mondja a hülyeségeit.
Vagy csak szerintem hülyeség, és tényleg én vagyok a kényes?
Neked van igazad. Ez teljesen normális.
Nem is értem, szerinte neked kellene a nehezet cipelni? :D
Zavarnám el melegebb éghajlara. Kérdezte valaki a véleményét?
Mondd mindenre azt, hogy Igaza van Mama. A tizedik ilyen után bekussol.
Szia! Honnan tud ezekrol? Kozel eltek?? Naponta van kapcsolat?
En HA terhes leszek 6 honapig nem mondom el senkinek paromon kivul. Megoldjuk h ne lassanak 4.honap utan 2-3 honapig aztan csak ha megszuletett.. de ez egy ingatag jovokep. Meg semmi nincs. Ezert irtam le neked.. miert tudnak a terhessegedrol :D uram isten. 6-7 honaposan raertel volNA!!
Paroddal naponta beszelnek? Mi kozuk ki viszi le a kutyat. Az a selytesem kozel eltek.. tul kozel. Nem szabad.
Az anyósod korabeliek már nem igen kapáltak és szültek a földeken. 1 generációt tévedett.
Amikor nem voltam terhes is a férjem cipelte a nehéz dolgokat.
Ha nem vagyok beteg, akkor is van, hogy ő főz, vásárol, sétáltatja a kutyát.
Minden reggel ágyba hozza a kávét, mert ő hamarabb kimászik.
Természetesen én is mindent megcsinálok és kölcsönösen segítjük egymást.
Szóval anyósodnak nincs igaza. De akkor se lenne túl sok beleszólása, ha tényleg kiszolgálna a párod.
Nem engedem neki, amúgy nem sok mindent mondunk el neki, csak most pont megkért, hogy vigyük el őt is boltba, mikor mondta neki a férjem, hogy nem tudunk átmenni, mert beteg vagyok és boltba kell mennünk.
Aztán a bolt után feljött, hozott nekem húslevest, és akkor mondtam a férjemnek, hogy legyen kedves levinni a kutyát, mert be fog pisilni. És ekkor kérdezte, hogy de a délutáni séta nem a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!