Anyósomnak van igaza?
Anyósom állandóan beszólogat, hogy kiszolgáltatom magam a párommal, meg ha ilyen kényes vagyok már most (10 hetes vagyok), mi lesz később. Meg, hogy ők egész terhesség alatt kapáltak, a földeken szülték meg a gyereket, és mégis van 3 egészséges gyereke. Szerinte már most túlféltem a gyereket.
Igazából nem olyanokra kell gondolni, hogy ágyba hozza a reggelit, meg ugráltatom őt boltba.
Most pl hörgőgyulladásom van, és minden alkalommal ő viszi le a kutyát, hogy a hidegben ne legyen még nagyobb bajom. Pedig felváltva szoktuk.
Cipeli a nehezebb szatyrokat, én csak át ilyen teát, fűszereket, stb-t viszem, míg ő a húsokat, zöldségeket, meg minden nehezebb dolgot. De pl a tojást megint én viszem, mert ő fél, hogy összetöri, és nem nehéz.
A párom mellettem áll, mondja az anyjának, hogy ezeket akkoris megtenné, ha nem lennék terhes, mert nagyon beteg vagyok, 3 napja lázas vagyok, és fáj minden izmom, de csak mondja a hülyeségeit.
Vagy csak szerintem hülyeség, és tényleg én vagyok a kényes?
Nem válaszolnék ilyen kérdésekre. Abszolút nem.
Viszont mindannyiszor, mikor bele akarna avatkozni az intim magánéletünkbe, elkezdenék teljesen másról beszélni.
Néhány előregyártott paneltémákkal, hogy spontán menjen. Akár időjárásról, virágokról, amiket nevelek, bármiről. Ha erőlteti, tovább terelek, nem válaszolok a megjegyzéseire. Majd leszokik róla, ha nincs foganatja.
Ugyanis, hogy házasságon belül mikor, melyikünk, mit csinál, és miért, az mások számára tabu.
Szerintem irigy, hogy neki dolgoznia kellett a földeken, és nem segített semmiben a férje. Az volt a normális.
Ilyenek az emberek, ha valakinek könnyebb a dolga, máris utálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!