Hogy állítsam le anyámat hogy ne hívja meg anyósékat Karácsonyra magához?
Rólunk röviden: párommal jó a kapcsolatunk, 3 éve vagyunk együtt, tervezzük a családalapítást is házasság után.
Kapcsolatom anyósékkal: hidegháborús
Volt egy óriási vita köztem és párom anyja között amit végül besöpörtünk a szőnyeg alá és azóta..kb 1 éve nyugodt a viszony de nyilván nem felejtettem el a vitát. Kedves vagyok ahogy ő is velem de nem vagyunk barátok
Kapcsolatom anyámmal: nem jó, anyám sokszor idegbeteg módjára viselkedim ezáltal a párom már idegbajt kap tőle. Tartjuk a 2 lépés távolságot
Egyszer csak anyám kitalálta, hogy ő össze akar barátkozni anyósommal és áthívni anyósomékat magahoz Karácsonyozni és adjam meg a számát.
Én ezt borzasztóan nem akarom, még csak az kéne hogy ezek ketten barátok legyenek. Szerezzen magának saját barátokat.
Mit gondoltok?
Az ugazság az hogy anyám sokkal rosszabb anyósnál és szégyellném is hogy honnan jövök.
Nem szeretném hogy kibeszéljenek.
Szeretném a saját életemet élni a saját családommal (párom) anélkül hogy a 2 általam nem kedvelt nő összebarátkozna és kibeszélne
Nem kell erőltetni, pont karácsonykor?
Én az anyámnak mondtam, hogy mondjon egy mondatot amitől normálisnak tűnik és csak 3.-jára sikerült neki, pedig előtte gondolkodott.
Miért akarsz beleszólni 2 felnőtt ember dolgába?
Anyád dolga, ha meg akar hívni valakit magához, anyósé meg, hogy elfogadja e vagy sem. Miért fáj ez neked?
NE add meg a szamot es mondd parodnak hogy ha megadja anyukadnak az o anyja szamat vege koztetek. Ennyi.. Nem fogja tudni hol elerni es igy megismerni sem.
Nalunk sajnos talalkoztak es csereltek szamot. De mikor leendo anyosom elkezdett volna kozeledni anyukamhoz..konkretan irni neki vagy felhivni..megtudtam es megmondtam anyunak hogy vagy o vagy en mert ezt nem.. nem szolok bele de akkor ennyi. Nyilvan hanyagolta a not es megertette hogy nem akarom hogy baratkozzanak. Aztan evek alatt anyu rajott hogy az en anyosom meg o nem egy kaliber finoman szolva anyosom egyszerubb no, anyu sokkal intelligensebb. Nem is lett volna temajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!