Mi a baj azzal, ha örülök, hogy a járvány miatt idén nem megyünk anyósómékhoz karácsonyra?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 15:46
1/26 anonim válasza:
Nekem semmi.
Nem ismerlek, az anyósodékat sem.
2/26 anonim válasza:
Anyádékhoz sem mentek? De egyébként semmi baj vele ha te örülsz, biztos anyósod is örül.
3/26 A kérdező kommentje:
Nekem nincs senkim, se anyám, se apám.
2020. dec. 21. 15:56
4/26 anonim válasza:
Semmi, mi is bejelentettük hogy nem megyünk, erre ők jönnek az egész pereputtyal, hiába mondtuk hogy ne jöjjenek, akkor is jönnek. Lehet jobban jártunk volna, ha mi megyünk, ők ugyanis alig akarnak távozni.
5/26 A kérdező kommentje:
Mindenki leszól emiatt. De mit tehetek arról, hogy nem szeretek odamenni? Alkalmakkor elmegyek a férjemmel, de csak miatta, hogy őt ne szólják meg miattam, hogy nem megyek.
2020. dec. 21. 15:59
6/26 A kérdező kommentje:
4-es, de hogyhogy akkor is mennek, mikor mondtátok, hogy ne? Én most reméltem, hogy kimarad a dolog, anyósomék majdnem 80 évesek, félnek a vírustól. És bejött, máskor ők erőltetik az egész együtt karácsonyozást, most maguktól mondták mindenkinek, hogy ne menjen hozzájuk.
2020. dec. 21. 16:02
7/26 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Mi sehová sem megyünk, lesz online karácsonyozás több társasaggal is. Már 2 hónapja tudomásul vették. Csak azok Karácsonyoznak együtt az én és feleségem családjában is, akik amúgy is rendszeresen kontaktban vannak egymással. Gyerekeknek már régen el lettek küldve és megérkeztek a csomagok, külföldre is.
8/26 anonim válasza:
Semmi baj vele. Teljesen megértelek.
9/26 anonim válasza:
4-es vagyok, az anyósom nagyon erőszakos+ teljesen tapintatlan. Ha egyszer azt mondja hogy jönnek, akkor mese nincs.
10/26 anonim válasza:
Ki a fene szól le érte, ha megmondod, hogy
"A 80 éves anyósom kérésére most nem karácsonyozunk együtt"
Mit lehet ezen leszólni és kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!