Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a baj azzal, ha örülök,...

Mi a baj azzal, ha örülök, hogy a járvány miatt idén nem megyünk anyósómékhoz karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 15:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%
Én is örültem, megbeszéltük még novemberben hogy nem megyünk hozzájuk, mivel sógornőm sem jön a családjával. Egészen vasárnapig örülhettem, mert akkor felhívott, és közölte hogy a lanyaek mégis jönnek, ugye mi is el tudunk majd menni hozzájuk??? Az idei karácsonyt is sikerült jól elb@szniuk, pedig azt hittem az ideit meguszom 😫
2020. dec. 23. 00:28
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
21: nem engeded be őket, oszt kész... Megmondtad, hogy ne jöjjenek, jogod van megtagadni a beengedést.
2020. dec. 23. 00:52
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
"a rokonság nagy része otthon retteg talpig maszkban" Miért csak végletekben tudnak gondolkodni a járványt elbagatellizáló ostobák? Nem rettegek talpig maszkban, sétálok minden nap, elvagyunk. Meghalt több ismerősöm is ebben a szarban, volt akinek semmilyen alapbetegsége nem volt. Ilyenkor egy normális ember nyilván elővigyázatosabb. Komolyan nevetséges, hogy ennyire nehéz felfogni, a világtörténelem során többször előfordultak járványok. Előbb hisztek el valami agyatlan gödény féle konteós szart és rettegtek az oltástól, meg chip-et vizionáltok bele...
2020. dec. 26. 17:35
 24/26 tozser ***** válasza:
5%

Hogy az anyós(ék) ne jöjjenek, olyan ebédet vagy vacsorát kell csinálni amit

NEM SZERETNEK, mondván TI ezt szeretitek enni karácsonykor és plusz meghivni valakit akit ŐK ki nem állhatnak, mondván azért nem akartatok hozzájuk menni mert az illető már előzőleg meg lett hiva amit nem tudtok lemondani.

Mindegy hogy ki, kicsoda, annál r.hadtabb dolog nincs mint olyan valakit (KELL) vendégűl látni akit nem lát szivesen az ember.

Azért mert a férjed szűlei, még nem muszály ŐKET is szeretni, ugye?

2020. dec. 27. 02:33
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki egynapos negatív teszttel indul a rokonokhoz? Mert anélkül most nem "illik". Akik ezt nem fogják fel, kezdhetnek gyűjteni a temetésekre.
2020. dec. 31. 11:26
 26/26 anonim ***** válasza:
73%
Mi is megbeszéltük anyosommal hogy mindenki otthon karacsonyozik. Erre vasárnap este közölte, hogy csak jó lenne összejönni, mert a lánya meggondolta magát, és mégis jön hozzá a gyerekekkel...ott voltunk ajándékok nélkül, minden betervezett dolgunk borult. De örültem volna ha őt nem látom az ünnepek alatt
2021. jan. 23. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!