Tényleg rossz anya vagyok? Anyósom szerint igen
Van két gyerekünk, a nagy 10 éves a kisebb 3. A kicsi már 1 hete beteg, hasmenés, hányás. A nagyobbik gyermekünket elvittük anyukámhoz, idén ott tölti a karácsonyt. Anyukám özvegy, évek óta egyedül tölti a szentestet. A lányom nagyon szereti őt, olyan igazi nagymama. A lányom szeret nála lenni, szünetekben is sokat van ott. Évek óta ott tölti a szilvesztert. Most először nincs itthon karácsonykor. Nem akartuk hogy ő is beteg legyen. Egész nap csak mosok, ágyat takarítok, a kicsi mindent össze hányt, volt hogy éjjel az ágyat fosta össze.
Anyósom szerint rossz anya vagyok, amiért nincs velünk a lányom karácsonykor. Lányom nem szereti anyósomekat, hónapok óta nem is ment át hozzájuk. Apósom azt is meg akarta szabni, hogy az anyukám mikor láthatja a gyerekeket. Azóta már én sem igazán beszélek velük. Tényleg rossz szülő lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!