Tényleg rossz anya vagyok? Anyósom szerint igen
Van két gyerekünk, a nagy 10 éves a kisebb 3. A kicsi már 1 hete beteg, hasmenés, hányás. A nagyobbik gyermekünket elvittük anyukámhoz, idén ott tölti a karácsonyt. Anyukám özvegy, évek óta egyedül tölti a szentestet. A lányom nagyon szereti őt, olyan igazi nagymama. A lányom szeret nála lenni, szünetekben is sokat van ott. Évek óta ott tölti a szilvesztert. Most először nincs itthon karácsonykor. Nem akartuk hogy ő is beteg legyen. Egész nap csak mosok, ágyat takarítok, a kicsi mindent össze hányt, volt hogy éjjel az ágyat fosta össze.
Anyósom szerint rossz anya vagyok, amiért nincs velünk a lányom karácsonykor. Lányom nem szereti anyósomekat, hónapok óta nem is ment át hozzájuk. Apósom azt is meg akarta szabni, hogy az anyukám mikor láthatja a gyerekeket. Azóta már én sem igazán beszélek velük. Tényleg rossz szülő lennék?
Ettől még nem vagy rossz szülő.
Ettől függetlenül, ha ilyen beteg a kicsi és már egy hete, akkor miért nincs kórházban? Az ilyen kicsik pillanatok alatt kiszáradnak.
Igazik van az előttem szóloknak.
Vidd el orvoshoz,ha kell,kórházba. Lehet,hogy még "csak" hasmenése van,de könnyen kiszáradhatnak!
Istenem, neked idegenektől kell bizonygatást kérni, hogy jó vagy-e, mert anyósnéni leszídott? Nőjél már fel, kislány! Felnőtt feleség, döntésképes családanya vagy, aki a döntéseit nem egy tekintélyszemély parancsai szerint kell, hogy végezze. Te így döntöttél, mert így találod helyesnek. Pont. Ebbe a férjeden kívül senkinek nincs beleszólása! Nem kell külső megerősítést kérni ahhoz, hogy kijelentsük, hogy anyósod gonosz. Ugye nem velük laksz? A kérdés csak az, hogy a férjed melléd áll-e vagy az anyja-apja mellé.
Kórházba meg a hozzászólók ne küldjék a gyereket egy jó kis kórházi fertőzésért, nyilvánvaló, hogy kapcsolatban van a család a gyerekorvossal és az ő útmutatásait követik.
Szeretnéd megszabni a válaszolóknak, hogy ki és mit írhat?
Ha több szülőnek itt az a véleménye, hogyha egy 3 éves gyerek egy hete éjjel nappal hány és fosik, annak jobb lenne kórházban, ahol a kiszáradás ellen kap infúziót, akkor miért próbálod leinteni őket?
Mindenki a legjobb jóindulattal tanácsolta ezt, elvileg még a tapasztalat alapján erkölcsi kötelessége is!
Igenis egy ilyen picire veszélyes ez az állapot és láttunk már f.szkalap gyerekorvost.
Aztán a Kérdező azt csinál amit akar a saját gyerekével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!