Tényleg rossz anya vagyok? Anyósom szerint igen
Van két gyerekünk, a nagy 10 éves a kisebb 3. A kicsi már 1 hete beteg, hasmenés, hányás. A nagyobbik gyermekünket elvittük anyukámhoz, idén ott tölti a karácsonyt. Anyukám özvegy, évek óta egyedül tölti a szentestet. A lányom nagyon szereti őt, olyan igazi nagymama. A lányom szeret nála lenni, szünetekben is sokat van ott. Évek óta ott tölti a szilvesztert. Most először nincs itthon karácsonykor. Nem akartuk hogy ő is beteg legyen. Egész nap csak mosok, ágyat takarítok, a kicsi mindent össze hányt, volt hogy éjjel az ágyat fosta össze.
Anyósom szerint rossz anya vagyok, amiért nincs velünk a lányom karácsonykor. Lányom nem szereti anyósomekat, hónapok óta nem is ment át hozzájuk. Apósom azt is meg akarta szabni, hogy az anyukám mikor láthatja a gyerekeket. Azóta már én sem igazán beszélek velük. Tényleg rossz szülő lennék?
Nem vagy rossz anya.
Az anyósodban viszont van rosszindulat, nem is kevés.
Kb mint az itteni anyósokba.
Bírom amikor itt mindenkinek nekiugranak mint,kutya a kerítésnek.
Na a tiéd is ez a kategória.
En sajnos rutinos , vagyok hanyos fosos nyavajakban.
A napi 4-5 hasmenes es 2 hanyas meg tenyleg nem korhazi ügy.
Pontosabban be lehet menni,bent is fogjak fogni 2-3 napig. De!!! Amig iszik, es eszik is valamennyit addig "nincs gond"
B6 vitamint torj ossze ,pici vizbe es itasd meg vele. Jeghideg jo cukros tea, (citrom nem ) nyugtatja a gyomrat. Az enterol szuper cumo,persze csak ha megissza. Asszem a hippnek van baba almale ORS változat az is jo.
Normaflor is kellene.
Az en gyerekem 5 eves. 6 honaposan eloszor es azota minden evben 2x nyeli be az ilyen virusokat. 3 naptol -2hetig is eltartott. Napi 15-20 fosassal vittem korhazba. Vagy amikor 15 percenkent hanyt.
Csipd ossze ket ujjal a boret a hasan. Ha rogton vissza ugrik (rugalmas) es nyelve sem szaraz addig nincs kiszaradas veszelyben.
Kitartast . Anyosoddal ne foglalkozz van annal nagyobb gondod is jelenleg minthogy mit gobdol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!