Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kezdjek anyósommal ebben...

Mit kezdjek anyósommal ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Második gyermekünket várjuk, nem terveztük. Sajnos az egészségi állapotom és az előző szülésem miatt veszélyeztetett terhes vagyok.

Terhességem még korai, az orvosom is óvatosságra intett, mivel sajnos nem biztos, hogy velünk maradhat a pici.

Szülőknek elmondtuk, másnak nem.

Hétvégén gratuláltak nekünk olyanok, akiknek mi nem mondtuk el.

Mint kiderült, anyósomnak járt el a szája (már megint), és mikor rákérdeztünk, nekem azt írta, hogy miután publikus lett, ő mondta el másoknak.

Na, most nagyon nem publikus még. Nagyon nem.

És most még ő van felháborodva, hogy nekem mi a bajom. Uszítja a férjemet, mi itthon veszekszünk. Nekem nem reagál semmire sem.

Ő azzal érvelt, hogy az én szüleim is tudják. Most szerintem ez a mi dolgunk, hogy kinek mondjuk el és mikor, nem az ő tisztje eldönteni és világgá kürtölni.

Kérdésem az lenne, hogy szerintetek jogos-e a felháborodásom, illetve hogyan kéne kezelnem ezt az egészet?

Nem vagyok egy balhés ember, de az évek során olyan sok bonyodalmat okozott már nekünk, nekem, hogy ez most tényleg kiverte a biztosítékot nálam.

2020. dec. 23. 05:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
87%

30!

Az meg van, hogy a férj pomt ezt tette? Neki ugyanis hogy, hogy nem, a kérdező anyósa az édesanyja

2020. dec. 23. 18:26
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

A szülőknek elmondTUK, másnak nem.

Szerinted honnan kellett volna tudnom, hogy a kérdező anyósának a férj mondta el.

Az megvan, hogy azzal kezdtem a hozzászólást, hogy NEM olvastam végig a kommenteket? (amiből kiderült, hogy a pasi mondta az anyjának?)

2020. dec. 23. 20:10
 33/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Mielőtt félreértés lenne, ha az én anyám adta volna tovább, akkor ugyanúgy ki lennék akadva.

A férjem is rohadt mérges, és ugyanígy lenne ő is fordított esetben mint én.

Az első terhességem nagyon gyorsan kiderült, mert kórházba kerültem.

De ez a helyzet most szerintem teljesen más. Szépen kértük, hogy maradjon titok, de nem sikerült.

Már veszítettünk el babát, nagyon nehéz volt feldolgozni. Épp ezért nem akartuk, hogy kiderüljön.

A fene se gondolta, hogy felnőtt embernek nem sikerül felmérnie a helyzetet, és ez miatt csinál felesleges problémát nekünk.

2020. dec. 23. 20:52
 34/34 anonim válasza:
100%
A jó anyós csak a porhanyós
2021. jan. 20. 15:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!