Párommal 2 éve vagyunk együtt és idén nagyon szerettem volna vele tölteni a Szent estét és a karácsonyt. De a szülei nem akarják?
Úgy érzem hogy 2 év az már nem kevés idő. És megkérdeztem erről párom de az apja azt mondta hogy töltse otthon az egészet.
Nekem ez rosszul esik.
Mert az én családom nem ilyen eleve. Haza utazom én is de nagyon bánt hogy nem töltjük együtt. Tudom nem vagyunk házasok meg ilyenek de szerintem 2 év után belefér..
Ráadásul meg sem hívtak ebédre vagy valami. Egyértelműen fáj hogy még nem vagyok hivatalos család tag.
Lányok ti mikor töltöttétek először együtt az ünnepeket?
Hány évesek vagytok?
Ha együtt éltek, feltételezem, hogy már nagykorúak vagytok.
Nem igazán határozott férfi az, akinek huszonéves korában is az apja mondja meg, hogy mit tehet és mit nem...
Vagy tényleg arról van szó, hogy a hagyománytisztelő kínaiaknál csak házasság után lehet szó ilyesmiről (bár szerintem akkor együtt se lakhattatok volna, szex se valószínű) vagy ami szerintem valószínűbb, hogy az a család nem kedvel téged. És itt megint képbe jöhet a szigorú hagyomány, hogy netán ők csak kínai nőt fogadnának el, esetleg már meg is van/volt a menyasszonyjelölt.
A párodnak kellene kiállni érted.
ezzel a pasival nem szabad jövőt tervezned, de még a holnapot sem.
Az ilyen kapcsolat úgy szar, ahogy van. Örök gyűlölködés lesz a részetek. Remélem nem esel teherbe, mert az megbocsájthatalan a születendő gyermek miatt.
Egyáltalán milyen a szexuális életetek? Szrintem semmilyen..
Huh hát szerintem vannak bajok, ne is haragudj.
Mi az hogy azt mondta az apja, hogy ne legyetek együtt és belemegy a barátod?
Én már ezen kiakadtam volna... Mi az hogy ő szabja meg, ha felnőttek vagytok? Hol éltek akkor?
Amúgy meg én kerek perec megmondtam volna a pasijának, hogy nehogy már a nyúl vigye a puskát.. Max legyetek nálatok szent este, de én az életben nem mennék hozzájuk, ha nem volt képes 2 év után elhívni....
Hogy éltetek eddig együtt? Miből úgy értem.
Nekem az jön le, hogy nincs pénz és emiatt megszabhatják. De akkor 0 forintnak kell lennie a zsebben, hogy ez esetben megszabják. De lényegtelen, mert egy bizonyos kor felett amúgy sem kellene zsarnokoskodni. De egyébként úgy látom alapból bele voltál törődve a dologba ha zavar is, mert hogy függtök anyagilag. De ennyire gáz tényleg a helyzet? Akkor nem is találkoztok ki tudja meddig? Vagy hogy lesz mostantól? Nem egészen értem ezt a részét.
Mi amikor járkáltunk egymáshoz még csak, 24en mindenki otthon volt, aztán 25en vagy 26an mentünk egymáshoz. De akkor is hülyeségnek tartottam ezt igazából. Aztán laktunk anyóséknál, ott voltunk 24en mert logikusan úgy jött ki, aztán haza mentünk pár napra, 1 hétre az én családomhoz mert akkoriban nekem az volt az otthon a lelkemben. Amikor külön költöztünk teljesen mindenkitől, megmondtam hogy 24en ketten leszünk és nem érdekel ki mit mond vagy megharagszik e. De idén anyukám velünk lesz, mert az élet úgy hozta. És nem bánom most mert az én családommal rég volt szenteste. Ők amúgy nem zsaroltak emlékeim szerint akkor sem ilyenekkel amikor alig volt pénzem és otthon laktam. Igaz, nem 300 km volt az út. A férjemet mát jobban izélgették otthon, hogy ne jöjjön hozzám. Volt, hogy keresztbe tettek. És semmi köze sem volt a dolognak pénzhez... Csak szimplán maradjon inkább otthon ezért férfias munkát csináltak neki otthonra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!