Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párommal 2 éve vagyunk együtt...

Párommal 2 éve vagyunk együtt és idén nagyon szerettem volna vele tölteni a Szent estét és a karácsonyt. De a szülei nem akarják?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy 2 év az már nem kevés idő. És megkérdeztem erről párom de az apja azt mondta hogy töltse otthon az egészet.

Nekem ez rosszul esik.

Mert az én családom nem ilyen eleve. Haza utazom én is de nagyon bánt hogy nem töltjük együtt. Tudom nem vagyunk házasok meg ilyenek de szerintem 2 év után belefér..

Ráadásul meg sem hívtak ebédre vagy valami. Egyértelműen fáj hogy még nem vagyok hivatalos család tag.

Lányok ti mikor töltöttétek először együtt az ünnepeket?

2020. dec. 15. 17:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Együtt éltek?
2020. dec. 15. 18:00
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen. Meg nem is. Mert eddig együtt éltünk de most haza mentünk a családunkhoz a vírus miatt hogy így spóroljunk.
2020. dec. 15. 18:01
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha együtt éltek, akkor szerintem jogos, hogy együtt töltsétek a Szent estét, utána mentek mindkét szülőhöz. Nyilván nem várhatod el te sem, hogy a te családoddal legyen az övé helyett, ugyanígy fordítva is. Minden esetre bunkóságnak tartom, hogy nem hívott meg téged a családja. Nekem most nincs párom, de a nővéremnek van, 7 hónapja. Nálunk evidens volt, hogy ő is meg van hívva, de azt is megértjük, ha kettesben, vagy a pasi szüleinél akarják tölteni.
2020. dec. 15. 18:02
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

1-es vagyok

Értem, szerintem maradjatok otthon 24-én, aztán utána látogassátok meg egymás családját. Bár nem tudom, hogy így mennyire lenne kellemetlen neked átmenni, ha nem hívtak meg. Elhsizem, hogy fáj, elég bunkó a családja részéről ez a húzás. Egyébként milyen a kapcsolatod a családjával?

2020. dec. 15. 18:04
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

"de az apja azt mondta hogy töltse otthon az egészet."

És a párod erre mit mond? Gondolom nem kisgyerekek vagytok, akiknek a szüleik parancsolnak. Nyilván nem kell összeveszni a családdal, de a párodnak kellene kiállnia azért, hogy veled töltse az ünnepet. Azt meg extra bunkóságnak tartom, hogy téged még csak át sem hívnak. De komolyan, a párodat ez nem zavarja, csak téged?

2020. dec. 15. 18:07
 6/20 A kérdező kommentje:

De őt is zavarja. De mondjuk 320 km vagyunk. Az igaz.

De anyagilag még nem vagyunk függetlenek még sajnos.. És gondolom ez érthető. De sajnos más család más szokások.

Ráadásul kultúrális különbségekről beszélünk.

És csak akkor számítasz család tagnak ha össze házasodtatok.

2020. dec. 15. 18:23
 7/20 A kérdező kommentje:
Az anyukájával és a csalad többi részével nagyon nagyon jól vagyok. Kivéve az apukájával. A kommunista kínában nőtt fel.. Így értem csak sajnos zavaró.. Párom bocsánatot kért tőlem többször is már emiatt.
2020. dec. 15. 18:26
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Jaaa így azért más a gyerek fekvése. Kommunista Kínában felnőtt apóshoz sajnos nem tudok tanácsot adni. Akkor nincs más, addig nyújtózzatok amíg a takaró ér és próbáljátok kompromisszumokkal megoldani a dolgot.
2020. dec. 15. 18:29
 9/20 anonim ***** válasza:
26%
A pár az csak pár. Lecserélik sokan, ha még eljegyzés, házasság sincs. Sőt sokan még eskülvő után is sajnos. A család meg mégis csak család, stabil, velük 22 éve együtt vagy. Majd ha saját családod lesz, az más!
2020. dec. 15. 18:40
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Megegyeztünk hogy jövőre együtt töltjük addigra anyagila gis függetlenek leszünk! ❤️Köszönöm nektek!

2020. dec. 15. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!