Párommal 2 éve vagyunk együtt és idén nagyon szerettem volna vele tölteni a Szent estét és a karácsonyt. De a szülei nem akarják?
Úgy érzem hogy 2 év az már nem kevés idő. És megkérdeztem erről párom de az apja azt mondta hogy töltse otthon az egészet.
Nekem ez rosszul esik.
Mert az én családom nem ilyen eleve. Haza utazom én is de nagyon bánt hogy nem töltjük együtt. Tudom nem vagyunk házasok meg ilyenek de szerintem 2 év után belefér..
Ráadásul meg sem hívtak ebédre vagy valami. Egyértelműen fáj hogy még nem vagyok hivatalos család tag.
Lányok ti mikor töltöttétek először együtt az ünnepeket?
1-es vagyok
Értem, szerintem maradjatok otthon 24-én, aztán utána látogassátok meg egymás családját. Bár nem tudom, hogy így mennyire lenne kellemetlen neked átmenni, ha nem hívtak meg. Elhsizem, hogy fáj, elég bunkó a családja részéről ez a húzás. Egyébként milyen a kapcsolatod a családjával?
"de az apja azt mondta hogy töltse otthon az egészet."
És a párod erre mit mond? Gondolom nem kisgyerekek vagytok, akiknek a szüleik parancsolnak. Nyilván nem kell összeveszni a családdal, de a párodnak kellene kiállnia azért, hogy veled töltse az ünnepet. Azt meg extra bunkóságnak tartom, hogy téged még csak át sem hívnak. De komolyan, a párodat ez nem zavarja, csak téged?
De őt is zavarja. De mondjuk 320 km vagyunk. Az igaz.
De anyagilag még nem vagyunk függetlenek még sajnos.. És gondolom ez érthető. De sajnos más család más szokások.
Ráadásul kultúrális különbségekről beszélünk.
És csak akkor számítasz család tagnak ha össze házasodtatok.
Köszönöm mindenkinek!
Megegyeztünk hogy jövőre együtt töltjük addigra anyagila gis függetlenek leszünk! ❤️Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!