Kinek van igaza?
Tudom,hogy a január odébb van,de anyós már most mondogatja,hogy hétvégén szülinapomkor megyünk látogatóba, meg se kérdezz engem,hogy jó-e nekem,minek örülnék, terveztünk-e valamit, semmi.
Kijelenti,hogy menjünk és kész.
Én szóltam anyósnak,hogy szerintem nem az ünnepeltnek kéne rohangálni,hanem az ünnepelthez szoktak jönni,és ahogy a fia szülinapjára eltudtak jönni hozzánk, úgy szerintem az egyémre is el tudnak jönni,na ezen a mondaton már fintorgot utána megjegyeztem,hogy már van terv hétvégére és jó lesz máskor is a felköszöntés.
Hozzá teszem az ajándékozáson kívül nem készülnek semmivel,se ebéddel se, süteménnyel mielőtt kommentekben érkezne hasonló válasz
Szerintetek az ünnepeltnek kell mennie vagy az ünnepelthez mennek.
A születésnapomat a párommal ünnepelném kettesben. Biztosan nem mennék át az anyóshoz, pláne ha nem is szeretnék. Márpedig úgy tűnik, te nem szeretnél menni.
Mondjátok meg, hogy más programotok van arra a napra.
Nem is az volt a kérdés, hogy mitől lehetne jobb.
Az ő szülinapja, döntsön úgy, hogy neki jó legyen. Nem az a fontos, hogy anyósnak mi a jó ezen a napon.
Nem vitatkozom, értem azt is, amit írsz. A kérdező láthatóan nem szeretne menni, és azt is írta, hogy más programjuk van.
Ezeket nézve mondom, hogy én így nem mennék. Nem azért döntenék így, mert márpedig csak azért se.. Hanem mert nekem az lenne a fontos, hogy a saját születésnapomat úgy töltsem el, ahogy nekem jó.
Különbözőek vagyunk, máshogy gondolkozunk. Emiatt kérlek, ne szóld le egyből az én válaszomat, hogy nem hasznos..
OFF: Az nem én voltam, én csak akkor nyomok rá, ha számomra nagyon hasznos a válasz, ha én is elfogadnám, ha én kérdeznék. Ha nem hasznos, vagy kevésbé, akkor csak továbblépek, én nem húzok le senkit.
ON: Abban igazad van, hogy az ő napja és úgyis ő fogja eldönteni, hogy mit tesz, mert mi csak tét nélkül kibicelünk. Gondolja meg, döntsön jól és élvezze az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!