Az anyósom miért használ ki teljesen?Kertet ások és egyéb kerti munkát végzek évek óta.A házát teljesen felújítottam már. Mindig kitalál valamit,hogy dolgoztasson.
Figyelt kérdés
A legcsúnyább az az egészben,hogy se köszönet se egy jó szó,csak kötekedés és degradálás.
Nem ott lakom az ő házában soha nem is laktam.Külün lakunk.A feleségemnek mindig áskálódik,hogy ilyen szar ember vagyok meg olyan semmirekellő.
Olyan érzésem van mintha kiakarna végezni és tönkretenni a családunkat.
2020. dec. 1. 18:04
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A feleségem nagyon szereti az anyját.Azt lehet mondani,hogy anya függő.Nem mer neki ellent mondani még ha tudja is,hogy nincs igaza.
2020. dec. 1. 19:30
12/20 anonim válasza:
Az, hogy szereti az anyját, nem jogosítja fel anyósodat arra, hogy így viselkedjen/beszéljen veled. Nagyon szeretem én is a szüleimet a végtelenségig, de nem hagynám, hogy így viselkedjenek a férjemmel.
13/20 anonim válasza:
Ne hagyd magad!
Ha a feleséged nem véd meg vele szemben az gáz. Szerintem.
14/20 anonim válasza:
ad #11: nem biztos, hogy nagyon szereti, legfeljebb erősen kötődik hozzá, illetve nem bír elszakadni a saját anyjától (valami lelki ok miatt, talán egyedül nevelte fel az anyja ?) vagy még az ő személyisége sem érett és önálló.
15/20 anonim válasza:
Nem mész el az anyósodhoz. A nejed bármikor meglátogathatja, de Te sose tedd be oda a lábadat!
17/20 anonim válasza:
Azert mert o nem tud neki ellentmondani, te meg igen! Vagy?! Ha ilyen anyamasszony katonaja vagy, akkor megerdemled az ostorozast!
18/20 anonim válasza:
Ahogy szoktam mondani,a hülyékkel mindent meg lehet csinálni!Amíg hagyod,meg is teszi!
19/20 anonim válasza:
A feleségednek kellene megrendszabályoznia az anyját. Én is szeretem anyukámat és tisztelem, de ha egy rossz szót merne szólni a férjemre ráadásul jogtalanul, biztos kifejezném a nemtetszésem.
20/20 anonim válasza:
A feleséged nem szeret, az anyja meg lenéz. Hagyd ott mindkettőt. Szolgának tartanak, önkéntes csicska vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!