Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A páromnak van...

Mit tegyek? A páromnak van egy felújított lakása. Folytatás lent

Figyelt kérdés
A páromnak van egy felújított lakása, de tényleg, gyönyörű, együtt terveztük meg, hogy ilyen legyen. De minden áron kertesházba akarna költözni, amivel teljesen egyet értek, hisz ott nőttem föl, tudom milyen. Néztün már házakat, de vagy túl drága, vagy sokat kéna újítani, amire nem lenne pénz. Azonban találtunk egy szép kis otthont magunknak, egy faluban 20 km-re a várostól ami megfelelne az igényeknek, de a párom egyik napról a másikra meggondolta magát, és ő olyat akar, amit újítani kell, na meg a városban van. Odamennénk lakni, és máris újítani kellene amire nem lenne pénz, hol ott amit a faluban találtunk az felújított, meg ugye a mostani lakás is felújított. Fájna a szívem a másikért. Mit tegyek? Azt szeretném, hogy a legjobb legyen mind a kettőnknek, de nem akarnék egy romhalmazba költözni!
2010. febr. 1. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
nézdd nekünk egyik sem adatott meg mert nem is vagyunk városban sőtt olyan helyen ahol mindenért autoba kell ülni és a házunk is egy romhalmaz volt még most is van ujitani valo de az már csak a beépités utan lesz meg.szoval én inkabb a város választanám mert ott minden el tud intézni az ember nem kell mindenert utazni.a felujitas megy apránként is hidd el én marhára utalom a felujitast még jobban mint a disznovágást pedig az sem piskota de hozzá lehet szokni utana lesz miben gyönyörködni mint a disznyovágás utan jól belakni.már hianyzik is:)üdv sok sikert
2010. febr. 1. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolkozatok, ha van egy felújitott kényelmes lakás maragyatok ott addig amíg nem lesz pénz másra. Gondolj bele hány család került mostanában utcára mert megondolatlanúl vágot bele milliós költcségekbe.
2010. febr. 1. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy párod szeret barkácsolni? :)

Nem lehet hogy szeretne olyan házban lakni, ahol, tudja, hogy ha baj van ő is meg tudja majd csinálni, és nem kell szerelőt hívogatni?

Viszont megértelek, én sem szívesen költöznék romházba.

2010. febr. 1. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is egy olyan házba költöztünk, ami alapból jó volt, de mégis alakítottunk rajta. Minden házat lehet csinosítani, újítgatni. Szerintem költözzetek!
2010. febr. 2. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szólj bele ha minden a párodé..te miért nem teszel le vmit az asztalra?
2010. febr. 6. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! De egy válasszal nem értek egyet.

Senkinek nincs joga azt mondani vagy kérdezni, hogy Én "miért nem teszek le valamit az asztalra" Az illetőnek aki ezt írta,fogalmi nincs, arról, hogy én milyen ember vagyok.Lehet nincs lakásom, de én is sokmindenért megdolgozok!

2010. febr. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!