Az anyósom miért használ ki teljesen?Kertet ások és egyéb kerti munkát végzek évek óta.A házát teljesen felújítottam már. Mindig kitalál valamit,hogy dolgoztasson.
A legcsúnyább az az egészben,hogy se köszönet se egy jó szó,csak kötekedés és degradálás.
Nem ott lakom az ő házában soha nem is laktam.Külün lakunk.A feleségemnek mindig áskálódik,hogy ilyen szar ember vagyok meg olyan semmirekellő.
Olyan érzésem van mintha kiakarna végezni és tönkretenni a családunkat.
Nagyanyám is ilyen. Beszélned kell a feleségeddel, hogy álljon le valahogy vagy hagyjátok a fenébe és ne találkozzatok többet.
Amúgy meg ha ilyen fasz, akkor nehogy már csinálj neki ilyesmit. Mondd meg, hogy nem érdemli meg, mert egy rakás szar a viselkedése. Ha nem tetszik neki, akkor így járt. Nem kell nektek látnotok, ha nem akarjátok.
Azért teszi mert hagyod.
Tanulj meg nemet mondani.Ha legközelebb rád akár tolni valami munkát, nyugodtan mondj neki egy összeget.
Mondjuk favágás 3000 Ft.
Biztos megnyúlik a képe.
Mondd nyugodtan,ha tud valakit aki szitok szóért megcsinálja,hívja azt.
Neked elég lett volna a köszönöm is.De az is elmaradt.
Ideje hejre tenni az önbecsülésed.
Itt nem az a kérdés, hogy anyósod milyen.
Te miért vagy ilyen?
Szükségét érzed, hogy megfelelj neki?
Mi az oka?
Mármint ilyen szinten?
Jó dolog, ha törekszel a jó kapcsolatra, de nem kell mindenkivel, mindenáron.
Mondjuk én a feleséged sem értem.
Felnőttek vagytok.
Ha a gyereked 25 év múlva ugyanebben a helyzetben lesz...neki mit tanácsolnál?
Tedd azt te is ! És akkor meg lesz a nyugalmad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!