Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi baja van a menyeknek az...

Mi baja van a menyeknek az anyósukkal és fordítva?

Figyelt kérdés
Tele van ilyen kérdésekkel a GYK, tényleg minden anyós és meny olyan rémes? Vagy mi bajuk van, mi váltja ezt ki?
2020. nov. 23. 21:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Így van 10-es. Sosem értem az általánosításokat, ide az emberek nyilván kérdezni járnak fel a problémáikkal. Nem értem azokat akik azzal szórakoznak, hogy esetleg leállnak szapulni a kérdezőt vagy mocskolni. UI: Nem erre a kérdésre vonatkozik, itt nincs olyan, ezt általánosságban írtam.
2020. nov. 23. 23:10
 12/30 anonim ***** válasza:
48%
8-as azt megnézem milyen kultúrlény vagy, aki más emberek nehézségeit hisztinek titulálja... Adja isten sose legyen ilyen anyósom...
2020. nov. 23. 23:41
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Nekem semmi. 3 anyósom volt, nagyon jóban voltam velük. A 3 férjemtől elváltam, de az anyjukkal sosem volt probléma.
2020. nov. 23. 23:52
 14/30 anonim ***** válasza:
43%

Azért sorry, de az itt lévő kérdések 90%-át meglehetne beszélni ahelyett, hogy ide picsogja bármelyik is. Igen a 90% hiszti. Senki nem mondta, hogy nincsenek extrém esetek,de te is azokhoz a kulturlények tartozol mivel egyből támadsz holott személyszerint téged biztos nem bántottalak ( tudod akinek nem inge ..) másrészt meg belekötsz a másikba az meg a másik fele... Szerintem meg ilyen rokonom nekem ne legyen,mint te!

Össze tennéd a két kezed ha én lennék az anyós 🍀

2020. nov. 23. 23:54
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy tenném össze. isten ments. Akinek ez a kedvenc szava hogy picsog, meg hiszti... Isten ments az ilyen "nőktől".
2020. nov. 24. 07:15
 16/30 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen stílusban ami neked van párod se lesz nem még anyós :)
2020. nov. 24. 08:28
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám. Párom anyukája jófej, nem jár a nyakunkra, viszont nekünk gyakran kell látogatni őket, hetente 2 hetente menni "kell", bár most a vírus miatt havi 1 találkozó van. Amúgy nagyon rendes, nem úgy, mint a barátnőmé. Az a nő mindenbe beleszól, a fia meg kussban tűri, nem csinál semmit. Persze barátnőm kiosztotta, ha nem tetszik a lakás, meg ahogy takarítva van (általában rend van) akkor nem kell odajönni. Volt sértődés, azóta csak egyszer volt ott.
2020. nov. 24. 08:42
 18/30 anonim ***** válasza:
26%
Van mindkettő, a párom szerencsére :), az anyós pedig sajnos :( Nagyon fél most szegény nő, hogy kórházba kerül, ki se megy az utcára ugye elhízott, magas vérnyomás, emellett nem az a kis virágszirom lelkű nőszemély aki sose mond ilyet hogy hiszti meg hogy picsog... Sőt ilyeneket mond előttünk hogy a másik menyének (másik fia felesége) nem kell "kinylni a sggét". olyan kis cuki anyós, mint amilyen te is lehetsz.
2020. nov. 24. 08:51
 19/30 anonim ***** válasza:
57%

Anyuci a pici fiát nem tudja elengedni. Konkrétan ki is mondják ezek a nők, hogy jaj elvette tőlem a fiam, elrabolta, stb.

De nem mindenki ilyen. Az enyém szerencsére jófej, normális, nem egy megkeseredett öreglány, aki magához akarja láncolni a gyerekeit.

2020. nov. 24. 09:13
 20/30 anonim ***** válasza:
73%

Férfiaknak is van bajuk anyóssal, ezért vannak az anyósviccek.

Egy rossz anyós lánya vagyok.

Velem még egészen istenes, bár rivalizál, de nyomorult bátyám... ha nem lennének a húgai, még mindig anyu befolyása alatt lenne.

Két barátnőjét elüldözte. Félelmetesen manipulatív, nárcisztikus.

Bátyám sikeresen elköltözött, és elvágta a köldökzsinórt. Fuhhuuu anyu hogy kivolt tőle.

Volt egy iszonyat gyenge, kamu öngyilkossági kísérlete is, miután a szokásos köreivel nem ért célt.

Nekem más szempontból mázlim van, az exanyósommal is hetente beszélünk, egy tünemény, az újanyós meg felnőttként kezeli a fiát, havi egyszer ha összefutunk, értelmes, okos nő.

Anyu meg majd, ha itt az idő, otthonba megy.

Már most nem képes ellátni magát, 56 évesen, 15 éve nem volt még boltba se, mert arra számít mindig, hogy majd valamelyik gyereke ellátja (most az egyetemista húgunkat próbálja környékezni)

2020. nov. 24. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!