Mi baja van a menyeknek az anyósukkal és fordítva?
Azért sorry, de az itt lévő kérdések 90%-át meglehetne beszélni ahelyett, hogy ide picsogja bármelyik is. Igen a 90% hiszti. Senki nem mondta, hogy nincsenek extrém esetek,de te is azokhoz a kulturlények tartozol mivel egyből támadsz holott személyszerint téged biztos nem bántottalak ( tudod akinek nem inge ..) másrészt meg belekötsz a másikba az meg a másik fele... Szerintem meg ilyen rokonom nekem ne legyen,mint te!
Össze tennéd a két kezed ha én lennék az anyós 🍀
Anyuci a pici fiát nem tudja elengedni. Konkrétan ki is mondják ezek a nők, hogy jaj elvette tőlem a fiam, elrabolta, stb.
De nem mindenki ilyen. Az enyém szerencsére jófej, normális, nem egy megkeseredett öreglány, aki magához akarja láncolni a gyerekeit.
Férfiaknak is van bajuk anyóssal, ezért vannak az anyósviccek.
Egy rossz anyós lánya vagyok.
Velem még egészen istenes, bár rivalizál, de nyomorult bátyám... ha nem lennének a húgai, még mindig anyu befolyása alatt lenne.
Két barátnőjét elüldözte. Félelmetesen manipulatív, nárcisztikus.
Bátyám sikeresen elköltözött, és elvágta a köldökzsinórt. Fuhhuuu anyu hogy kivolt tőle.
Volt egy iszonyat gyenge, kamu öngyilkossági kísérlete is, miután a szokásos köreivel nem ért célt.
Nekem más szempontból mázlim van, az exanyósommal is hetente beszélünk, egy tünemény, az újanyós meg felnőttként kezeli a fiát, havi egyszer ha összefutunk, értelmes, okos nő.
Anyu meg majd, ha itt az idő, otthonba megy.
Már most nem képes ellátni magát, 56 évesen, 15 éve nem volt még boltba se, mert arra számít mindig, hogy majd valamelyik gyereke ellátja (most az egyetemista húgunkat próbálja környékezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!