Szerinted egészséges, ha a párod családja a nyakatokra jár/veletek él?
26 évesen tudod ki szenvedne ezzel a pereputtyal ,akik bőröndöstül-kölyköstül mennek hozzátok élősködni .
Én leléptem volna már rég,de ha neked így jó,akkor maradj .
26 évesen ilyennel szenvedsz? Ráadásul 40 éves pasival? Össze se kellett volna jönni vele. Teljesen más kultúra. Én 1 napot nem bírnék ilyen helyzetben lenni.
Mikor a párom kitalálta, hogy pár napra idejönne az anyja akkor gyorsan leállítottam, hogy csak úgy hozhatja ide ha este haza is viszi vagy elválok. Nem fogok senki idegen embert kerülgetni, egy pereputtyot meg főleg. Azóta nem erőlteti az ilyen jellegű dolgokat.
Elöször majdnem "irigy" lettem mert neked már van gyűrűd, nekem meg csak most tart ott a story hogy lesz és megkérdezte milyen gyűrű tetszene :) és hogydejó neked neked már van. Én meg türelemmel várom. De ne haragudj..ilyen áron mint nálad nekem nem kéne az a gyűrű a pasi sem. Ez bolondokháza.. Ha szeretnél beszélni nyugodtan írhatsz privátot. Lelkileg esetleg segíthetek!
Hagyd őket a francba de komolyan..
Nagy nehezen kihisztiztél egy gyűrűt, ő meg odavágott egyet, házassági szerződést lebegtetve, miközben évek óta megy a vita, hogy egy cirkuszi sátor az otthonotok, ami neki jó, neked meg nem.Itt a legfőbb gond, hogy neki ez mind természetes és megfelel. Neked meg nem. Az ő családja, az ő háza, őt nyilván nem zavarják semmiben.
Innentől kezdve nincs miről beszélni. Megszoksz vagy megszöksz, mert neked itt nem osztottak lapot. Egyáltalán mi a francot keresel te 26 évesen egy 40 éves szerb fószer mellett Biztos lehetsz benne, hogy előbb fog téged kirakni, mint a pereputtyát, csak addigra szedd össze magad munka és egyéb téren, mert most kb köszönd meg, hogy van hol laknod és eltart.
29-es erősen fogalmaz, de nekem is olyan érzésem van hogy meg vannak számlálva a napjaid, és ha megszólod ezt a családi dolgot még egyszer neki, lehet megmondja hogy édesanya pakolhatsz és mehetsz.
Szerintem MOST próbálj meg dolgozni, félretenni kicsit, szobát/lakást nézni albérletbe, mert jönnek az ünnepek is, ha elmérgesedik a helyzet akkor tényleg nagy gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!